13:01 05.11.2015

"Агротон" у зверненні до президента Мінагропроду заявляє про причетність до рейдерської атаки на агрохолдинг

1 хв читати
"Агротон" у зверненні до президента Мінагропроду заявляє про причетність до рейдерської атаки на агрохолдинг

Аграрна група "Агротон" (Луганська обл.) у зверненні до президента України на Варшавській фондовій біржі заявляє про рейдерську атаку і причетності до неї керівництва Міністерства аграрної політики та продовольства України.

"Враховуючи увагу, яку Ви приділяєте інвестиційному клімату в країні, ми сподіваємося, що Ви розглянете кричущу ситуацію, що склалася з групою компаній "Агротон" та юридичними особами, які напевно мають безпосереднє відношення до керівництва Міністерства аграрної політики та продовольства України. Сума потенційних прямих збитків для групи компаній "Агротон" становить близько $6,5 млн і додатково $6,2 млн для держави Україна", - зазначено у зверненні до президента.

Так, "Агротон" повідомив про виявлення поточного тижня незаконної зміни ще в 2014 році власника "Новоайдарського елеватора" (дочірнє підприємство державної акціонерної компанії "Хліб України"), що перебуває в оренді згідно з інвестиційним договором з 2000 до 2021 року. В агрохолдингу зазначили, що згідно із законом України, елеватор не підлягає приватизації та відчуженню.

"Новий власник "Новоайдарського елеватора" – ТОВ "Сівік Альянс Груп".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА