16:56 29.04.2014

На приватному підприємстві у Київській області невідомі озброєні люди поранили трьох охоронців - міліція

2 хв читати

У смт. Козин (Київська обл.) близько тридцяти озброєних людей у спортивному одязі і масках приїхали на територію приватного підприємства, де стався конфлікт з з охоронцями, з перестрілкою, у результаті чого поранення дістали троє охоронців.

Як повідомляє відділ зв'язків із громадськістю ГУМВС України в Київській області, о 9.30 до чергової частини Обухівського РВ ГУМВС України зателефонував лікар центральної районної лікарні та повідомив про доставку до їхньої медустанови трьох невідомих чоловіків з вогнепальними пораненнями. На місце події одразу були направлені працівників слідчо-оперативної групи міліції та полку спеціального призначення.

"З'ясувалося, що сьогодні близько дев'ятої години ранку в смт.Козин Обухівського району Київської області на території одного з приватних підприємств на автомобілях приїхали близько тридцяти осіб у спортивному одязі та масках з прорізами для очей. Невідомі вступили в суперечку з працівниками охорони підприємства. Під час словесної перепалки один з непроханих гостей вистрілив з помпової рушниці в бік охоронців, у результаті чого три людини дістали тілесних ушкоджень", - наголошується в повідомленні.

Співробітники міліції оточили територію підприємства і, в результаті переговорів, змусили групу чоловіків зняти маски і віддати зброю правоохоронцям. Зараз всі правопорушники затримані та доправлені до райвідділу міліції для встановлення їхніх осіб та надання пояснень щодо інциденту.

Постраждалих каретою швидкої допомоги доправили до лікарні, де їм було надано медичну допомогу. Один з поранених у важкому стані перебуває в реанімаційному відділенні.

За цим фактом слідчий відділ Обухівського райвідділу міліції відкрив кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Водночас, керівник прес-служби обласної міліції Микола Жукович в ефірі телеканалу "112" уточнив, що до дільниці доправлено 28 нападників, а також близько 20 представників охорони підприємства. Наразі встановлюються обставини події.

Також М.Жукович зазначив, що правоохоронці розглядають версію рейдерського захоплення підприємства, оскільки навколо нього тривають тривалі судові тяжби.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок ворожих обстрілів Вовчанська одна людина загинула, троє поранені

У Харківській області 20 травня оголошено Днем жалоби

Велика Британія передала Україні 80 ракет ППО, понад 1 млн боєприпасів, дрони та системи розмінування

Окупанти втратили на харківському напрямку 1,5 тис. особового складу і 263 одиниці техніки

На фронті найскладніша ситуація на сіверському напрямку, на краматорському і придніпровському атак стало менше

Окупанти завдали удару по Тягинці Херсонської області, поранено місцеву жительку

Графіки погодинних відключень введуть для всіх регіонів України в понеділок

ЗС України за минулий тиждень зміцнили позиції на Харківщині та ефективно протистоять ворогу під Часовим Яром

ЄС уважно стежить за ситуацією навколо приземлення вертольота президента Ірану - Мішель

Держдеп заявив про намір скористатися правом конфіскувати російські активи у США

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА