15:53 19.06.2020

Понад 80 % споживачів газу Вінниччини уже сплатили за спожитий в травні газ

2 хв читати
Понад 80 % споживачів газу Вінниччини уже сплатили за спожитий в травні газ

 

На середину червня поточного року рівень розрахунків клієнтів ТОВ «Вінницягаз Збут» за спожитий в травні природний газ склав 81 %.

Наразі оплата нарахувань за травень ще триває. Прострочену заборгованість перед ТОВ «Вінницягаз Збут» за використане блакитне паливо мають близько  15 % клієнтів компанії. Суми заборгованості різні. Так, у 32 споживачів розмір боргу перевищує 20 тис. грн., 1054 клієнти боргують понад 10 тис. грн.,  2053 користувачі – більше  5 тис. грн. 

«Компанія «Вінницягаз Збут» забезпечує природним газом понад 450 тис. споживачів газу Вінниччини. Підприємство виконує зобов’язання з газопостачання без збоїв та обмежень. У непростий період карантину жодному споживачеві не було припинене газопостачання, а також не нараховувались штрафні санкції за прострочення оплати. В свою чергу закликаємо споживачів дотримуватися дисципліни в розрахунках, адже від своєчасної оплати спожитого енергоресурсу залежить безперебійне постачання газу в регіоні.» -  говорить директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.

Компанія дякує за розуміння і своєчасну оплату клієнтам, які знайшли можливість сплатити за газ вчасно.

Нагадаємо, що, при оплаті за абонентською книжкою споживач має сплатити за газ  не пізніше 10 числа місяця, наступного за розрахунковим, а при оплаті за рахунком постачальника - не пізніше 5 робочих днів з моменту отримання рахунку.

При цьому не обов’язково чекати паперового рахунку. Завантажити рахунок та сплатити за газ можна онлайн, прямо з дому, у зручний час за допомогою онлайн-сервісів 104:

● через Особистий кабінет на сайті 104.ua;

● чат-бот 7104ua у месенджері Viber;

● мобільні додатки 104 Mobile та 104 Mobile Light.

Довідка: Основною сферою діяльності ТОВ «Вінницягаз Збут» є постачання природного газу споживачам Вінниччини. На сьогодні компанія постачає природний газ 453 тис. побутових споживачів і майже 3,4 тис. підприємств, установ і організацій. Обсяги постачання становлять близько 400 млн кубометрів природного газу на рік. ТОВ «Вінницягаз Збут» входить до реєстру великих платників податку у Вінницькій області. У 2019 році до бюджетів різних рівнів компанією було сплачено понад 17,3 мільйони гривень.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА