10:49 06.08.2019

Компанія UiPath оголошує про придбання перспективного українського IT стартапу StepShot

2 хв читати

Україна – 6 серпня 2019 року BUSINESS WIRE – Сьогодні компанія UiPath, котра є лідером на ринку Robotic Process Automation (RPA), оголошує про придбання перспективного українського стартапу StepShot, що спеціалізується на автоматизованому документуванні процесів. Індустрія RPA пропонує програмне забезпечення для автоматизації рутинних бізнес-процесів за допомогою комп’ютерних роботів. Об’єднавши свої зусилля, UiPath та StepShot сприятимуть швидшому впровадженню RPA в організаціях. Таким чином, клієнти отримають можливість легко та швидко записувати, документувати та поширювати інформацію про процеси, а також автоматизувати основні стадії створення роботів.

Компанія StepShot, заснована у 2016 році, здобула довіру сотень клієнтів з провідних світових компаній, що потребують допомоги у документації бізнес-процесів. 

Еволюція продукту StepShot вказала на досі непокриту потребу ринку RPA, адже у користувачів не було необхідних інструментів для дослідження, покращення та автоматизації процесів.

"StepShot пропонує потужну технологію документації процесів для записування дій користувача, що допоможе підсилити повний спектр наших можливостей в автоматичному розпізнаванні процесу. Це заощадить час клієнтів та значно прискорить досягнення бажаного результату. Ми в захваті від ринкових переваг, які StepShot надасть найбільшій світовій спільноті користувачів RPA." – повідомляє PD Singh, Віце-президент у сфері штучного інтелекту (AI) в UiPath.

"Я пишаюсь тим, що ми збудували у StepShot, і вважаю, що об’єднання нашого продукту з передовим RPA функціоналом компанії UiPath матиме істотну користь для підприємств у всьому світі. Це об’єднання допоможе клієнтам легше досягти своїх цілей з автоматизації та пришвидшити рентабельність інвестицій." – коментує Олександр Ремінний, співзасновник та СEO компанії StepShot.

Про UiPath 

Компанія UiPath очолює глобальну еру автоматизації під гаслом "automation first" та відстоює ідею використання "роботів для кожного". Для того, щоб ознайомити мільйони людей з новітніми цифровими технологіями, UiPath пропонує відкриті онлайн-курси, а також навчає роботів освоювати нові функції за допомогою штучного інтелекту (AI) та машинного навчання. За допомогою унікального продукту компанії, а саме платформи для автоматизації бізнес-процесів (RPA platform), UiPath щоденно автоматизує мільйони одноманітних завдань як для величезних корпорацій, так і для численних урядових організацій. Саме це підвищує продуктивність працівників, їх рівень задоволення роботою в компанії, а також якість надання послуг клієнтам.

UiPath є однією з найбільших компаній на світовому ринку програмного забезпечення у галузі штучного інтелекту та входить до числа IT корпорацій з найбільшими темпами росту. Згідно з результатами нещодавно опублікованого рейтингу Comparably, UiPath посіла 6 позицію в категорії "Найкомфортніше місце для роботи 2018" та 11 позицію в номінації "Найкраща корпоративна культура 2018" серед великих корпорацій.

 

Контакти

Anna Ghica

UiPath 

[email protected]

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА