17:12 08.07.2021

Міжнародний європейський університет інвестував у свій розвиток понад $3 млн

2 хв читати
У проект створення та розвитку Міжнародного європейського університету інвестовано вже понад $3 млн, повідомила засновник і проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв'язків Міжнародного європейського університету Алла Наволокіна на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна"в четвер.

"На сьогодні в нашому виші навчається 850 іноземних студентів із понад 40 країн світу. Ми інвестували вже понад $3 млн. У результаті впровадження в університеті європейських стандартів освіти більше ніж 25% дисциплін студенти можуть обирати вільно, і не лише за своєю спеціальністю. Кожен студент може обирати серед семи факультетів ті напрями, які йому імпонують. Навіть студент-медик може навчатися IT-технологій, дизайну чи музичного мистецтва. Навіть якщо лише один студент з потоку обирає предмет, ми в повному обсязі забезпечуємо його вивчення. У цьому унікальність нашого університету", - заявила Наволокіна.

Вона наголосила, що в рамках університету створюється унікальна система навчання людини протягом усього життя - від 3 до 93 років. Ми створили університет нової формації, основним принципом діяльності якого є рівність і студентоцентризм.

Міжнародний європейський університет прагне вивести українську освіту на новий якісний рівень, заявив на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" доктор філософських наук, академік АПН України, голова ради сприяння розвитку Міжнародного європейського університету Анатолій Толстоухов.

"Нині у світі розпочався процес укрупнення університетів. Як і шкіл, їх ставатиме значно менше. Специфіка нашого університету полягає в тому, що не менше ніж 2/3 студентів мають бути представниками інших країн. Це означає, що ми беремо на себе відповідальність щодо презентації України перед усім світом, з іншого боку, така схема дає змогу збагачуватися досвідом світової освіти в Україні", - наголосив Толстоухов.

Найголовнішим, на думку Наволокіної, є те, що студенти і викладачі мають почуватися в університеті як вдома. Для цього ми створили інноваційну систему вибору студентом своєї індивідуальної освітньої траєкторії. Також проректор зазначила, що всі викладачі, студенти та молодший персонал в університеті вільно спілкуються англійською мовою, що дає змогу створити комфортне мовне середовище в процесі навчання.

Міжнародний європейський університет засновано в Києві 2019 року. Має власний освітній корпус у Києві за адресою Магнітогорська, 1б. Співзасновниками проекту є Україна та Австрія.

Університет спеціалізується на навчанні іноземних студентів та українців, у ньому навчаються в науково-освітніх інститутах за сімома напрямами: школи бізнесу, архітектурно-інженерна, мовна, медична, ІТ, юридична та школа мистецтв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Результати спільного дослідження Active Group та Experts Club щодо ставлення українців до країн Близького Сходу та Центральної Азії

У Києві презентовано оцінку громадської думки щодо діяльності українських органів влади та інститутів

Дві третини українців хочуть від держави поліпшення своєї поінформованості, майже три чверті - за військово-патріотичне виховання в садочках і школах - соцопитування

Дві третини українців підтримують довгострокове збільшення фінансування безпеки та оборони - соцопитування

Результати другого всеукраїнського рейтингу мистецьких закладів вищої освіти

Київська організація Червоного хреста звернулася до правоохоронних органів у зв'язку з порушеннями в Печерській організації після відповідного звернення на інформлінію - голова міськорганізації

Рух "Маніфест 42" звернувся до президента з пропозиціями щодо запобігання тиску правоохоронців на бізнес

Чисельність вовків в Україні різко зменшилася до 2 тисяч, необхідні законодавчі зміни для збереження популяції

Обстріли росіянами ХФТІ у 2022 р. мали на меті завдання шкоди атомному об'єкту, їх і кваліфіковано як екоцид

За три роки роботи екологічних прокуратур викрито понад сотню злочинних груп, які скоювали злочини у сфері надро- та лісокористування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА