12:28 31.01.2019

Майже 70% українців підтримують ухвалення державних рішень через референдум - соцопитування "Рейтингу"

1 хв читати

Київ. 31 січня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Кількість українців, які підтримують впровадження в Україні механізму ухвалення державних рішень через всеукраїнський референдум, становить майже 70%, свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою "Рейтинг" у січні 2019 року та представленого на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в четвер.

47% опитаних вважають, що голосувати на ньому можна тільки методом особистої явки на виборчі дільниці, 10% - за електронне голосування за допомогою мобільного зв'язку або Інтернету. Третина респондентів виступають за комбіновані способи голосування: як електронне, так і на виборчих дільницях. Електронний спосіб голосування популярніший серед респондентів молодших вікових груп.

У результатах соцопитування також зазначається, що поступово збільшується кількість тих, хто вважає, що їм важливо жити в демократичній державі: в січні однозначно підтримали цю тезу 40% опитаних. Тих, для кого це не важливо, - не більше ніж 10%.

Під час соцопитування з 16 по 24 січня 2019 року методом формалізованого інтерв'ю (face-to-face) було опитано 6000 респондентів віком від 18 років і старше. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами й типом поселення. Похибка репрезентативності дослідження: не більше ніж 1,3%.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Результати спільного дослідження Active Group та Experts Club щодо ставлення українців до країн Східної Азії та Близького Сходу

65% українців вважають нашу перемогу дуже ймовірною - результати соцдослідження

За два роки війни в Україні з'явилося понад 300 МВт домашніх і 90 МВт промислових СЕС - голова правління АСЕУ

"Кліар Енерджі" так і не вдалося повернути в мережу три ТЕС на біомасі 22 МВт через проблеми із сировиною - голова наглядової ради

В Україні до кінця 2024 р. за підтримки держави можна встановити до 500 МВт СЕС - голова правління АСЕУ

Українські експортери та Кабмін мають прискорити декарбонізацію з урахуванням вступу в дію в ЄС механізму CBAM з 2026 р

"Кліар Енерджі" до кінця року має намір встановити газопоршневу генерацію на 80 МВт - голова наглядової ради

Обов'язкове використання щонайменше 5% біопалива в автобензині принесе до бюджету понад $1 млрд щорічно - президент "МХП Еко Енерджі"

Свинарство має всі шанси повернутися до рекордних показників виробництва та вийти на експорт

Підприємці готові долучитися до розроблення найкращих практик розвитку бізнесу, але Кабмін намагається їх не чути - голова київського "УДАРу"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА