14:57 14.12.2020

Українські вчені візьмуть участь в розробці ізраїльської вакцини від COVID-19 - Посольство України

1 хв читати
Українські вчені візьмуть участь в розробці ізраїльської вакцини від COVID-19 - Посольство України

Українські та ізраїльські вчені спільно працюватимуть над створенням ізраїльської вакцини від COVID-19 і будуть обмінюватися інформацією про її дієвість. Відповідні домовленості були досягнуті в ході зустрічі посла України в Ізраїлі Євгена Корнійчука з главою МОЗ Ізраїлю Юлієм Едельштейном, повідомляється на сторінці Посольства України в соцмережі Facebook.

«Під час зустрічі сторони обговорили питання співпраці в рамках боротьби з пандемією. Корнійчук та Едельштейн досягли домовленості щодо спільної роботи ізраїльських та українських науковців над швидким виготовленням ізраїльської вакцини, а також обміном інформацією про дієвість вакцини», - йдеться в повідомленні.

Міністр Едельштейн зазначив, що ізраїльська сторона надасть всебічного сприяння в швидкому отриманні Україною вакцини від COVID-19 відомих міжнародних компаній, які вже отримали затвердження FDA чи знаходяться на остаточній стадії його отримання.

«Співрозмовники домовились вивчити питання щодо квоти на залучення працівників по догляду за літніми людьми в рамках «Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Ізраїлю про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Ізраїлю». Також були обговорені питання подальшого розвитку співробітництва між Україною та Ізраїлем у сфері медичного туризму в обидва напрямки», - підкреслюється в повідомленні.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генпрокурор: Сподіваюся, що Саміт миру зміцнить зусилля світової спільноти в роботі з повернення цивільних і дітей, депортованих у РФ

Кількість боїв на всій лінії фронту зросла до 88, на покровському напрямку ворог атакував 36 разів

Країни Африки хочуть домогтися миру в Україні, але є питання якого - глава МЗС Швейцарії

Графіки погодинних відключень е/е працюватимуть у понеділок із 8:00 до кінця доби

Трюдо на Саміті миру оголосив про пакет заходів на суму $38,1 млн на підтримку України

Президент Швейцарії вважає за можливе присутність Путіна на подальших конференціях щодо миру в Україні без його арешту у зв'язку з ордером МКС

Швейцарія має намір обговорити підсумки Саміту миру з Росією і Китаєм - глава МЗС

Представники країн БРІКС можуть долучитися до роботи над пунктами Формули миру, винесеними на Саміт миру, - Амерд

Унаслідок ворожих обстрілів у Дніпропетровській області постраждали дві людини

Зеленський: РФ завтра може розпочати з Україною переговори, якщо вийде з її законних територій

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА