19:32 18.01.2018

У Німеччині через ураган "Фредеріка" зупинено рух поїздів

1 хв читати
У Німеччині через ураган "Фредеріка" зупинено рух поїздів

Ураган "Фредеріка", що обрушився в четвер на Нідерланди та північний захід Німеччини, став причиною зупинки роботи залізничного і авіа- транспорту.

Через "Фредеріку" спочатку було повністю зупинено рух приміських поїздів і поїздів далекого прямування в федеральних землях Північний Рейн - Вестфалія і Нижня Саксонія. Пізніше оператор залізниць країни Deutsche Bahn оголосив про припинення залізничного сполучення по всій країні.

В аеропорту Кельн / Бонн були тимчасово скасовані всі рейси. Один з терміналів аеропорту в місті Падерборн був евакуйований через сильне пошкодження даху, який загрожував обваленням.

У Гамбурзі зареєстровано не менше 125 дорожньо-транспортних пригод.

Раніше стало відомо, що в Нідерландах через шторм був оголошений максимальний рівень небезпеки.

В амстердамському аеропорту Схіпхол через ураган в першій половині дня скасували всі рейси. Як повідомив представник аеропорту агентству AFP, польоти частково відновили після полудня.

Залізничний рух в Нідерландах було також практично повністю зупинено. Виняток склали дві локальні залізні дороги в Гронінгені і в провінції Лімбург.

Пориви шквалистого вітру в епіцентрі "Фредеріка" досягали швидкості 140 км / год, зазначає Deutsche Welle. Ураган рухається на схід Європи і в ніч на п'ятницю досягне території Польщі.

Це вже другий шторм в Німеччині в 2018 році, на самому початку року по країні пройшов ураган "Бурглінд".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА