21:29 01.08.2017

"Укрпошта" знизила вартість відправки важких посилок за основними закордонними напрямками

2 хв читати
"Укрпошта" знизила вартість відправки важких посилок за основними закордонними напрямками

"Укрпошта" з 1 серпня знизила вартість пересилки посилок масою 10-30 кг авіатранспортом. В США, Китай, Канаду і Австралію вартість знижено на 25%, в Гонконг, Японію і Південну Корею - на 20%, Італію, Іспанію і Францію - на 5%, говориться в повідомленні компанії у вівторок.

Як уточнив агентству "Інтерфакс-Україна" директор з комунікацій та взаємодії з органами державної влади "Укрпошти" Михайло Василенко, для певних країн тарифи збільшилися: для Польщі, Чехії, Латвії, Німеччини в залежності від різної ваги - від 5 до 16%.

"Ці напрямки не є найбільшими за обсягами експортних пересилань міжнародних відправлень. А для Китаю, Канади, Австралії, які є головними експортними напрямами в структурі міжнародних відправлень "Укрпошти" і мають найбільші обсяги пересилання, ціни знижені", - зазначив М.Василенко.

Компанія додала, що для відправлень в Молдову і Росію вартість наземного пересилання знижено на 25% і 23% відповідно, а тарифи на універсальні послуги з пересилання міжнародних відправлень вагою до 10 кг залишилася без змін.

У повідомленні наголошується, що "Укрпошта" активно розвиває експортний напрямок, частка якого зросла на третину з початку року.

Крім того компанія заявила про готовність укладати договори з корпоративними клієнтами - регулярними відправниками з наданням їм знижок від 5% до 25% на пересилання міжнародних відправлень і отриманням безкоштовних консультацій штатного митного брокера.

"Укрпошта" вказує, що її мережа з 11,5 тис. відділень є найбільшою в Україні за можливістю оформлення міжнародних відправлень. Компанія має партнерство зі 192 національними поштами і може доставляти відправлення в 234 країни і території в рамках спрощеного митного оформлення товарів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни за добу 19 разів обстріляли Донецьку область - ОВА

Рятувальники ліквідували масштабні загоряння на Сумщині після ворожого обстрілу в суботу

Помірні дощі прийдуть в Україну найближчими днями

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА