11:22 22.11.2016

Відділення Сбербанку в центрі Києва, що зазнало нападу, після ремонту відновить роботу

2 хв читати
Відділення Сбербанку в центрі Києва, що зазнало нападу, після ремонту відновить роботу

Відділення Сбербанку (Київ) на площі Льва Толстого в центрі Києва, яке 21 листопада зазнало нападу з боку групи невідомих, відновить роботу після ремонтних робіт, повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" прес-служба банку у вівторок.

За її даними, в результаті інциденту постраждалих серед клієнтів та працівників банку немає.

Правоохоронні органи розслідують факт нападу.

Як повідомлялося, протестувальники 21 листопада розбили вікна в приміщенні відділення Сбербанку на площі Льва Толстого.

Паралельно з подіями біля будівлі на вул. Великій Васильківській, 23-б, де нібито розташувався офіс лідера громадської організації "Український вибір – право народу", спецпредставника України у підгрупі з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи Віктора Медведчука, частина зловмисників підійшла до будівлі банку і розбили в ньому вікна. За словами очевидців, кілька осіб з учасників погрому проникли в приміщення банку і через нетривалий час вийшли з нього.

Згодом правоохоронці відгородили протестувальників від входу в будівлю. У них була відсутня будь-яка символіка та відзнаки на одязі, не було плакатів і прапорів. Обличчя були закриті балаклавами.

Згідно з неофіційними даними, поширеним у ЗМІ, затримано трьох учасників подій біля банку.

Як повідомили в прес-службі Головного управління Нацполіції в Києві, "натовп людей на вул. Пушкінській (де розміщене відділення Сбербанку - ІФ) намагався проникнути в приміщення одного з банків". Поліція поспілкувалася з кількома особами, які "били меблі і нібито виносили оргтехніку з приміщення банку".

Дотепер інформації про затриманих поки що немає.

ПАТ "Сбербанк" (раніше - ПАТ "Дочірній банк Сбербанку Росії", до цього - банк НРБ) засновано в 2001 році. Його власником є Сбербанк (РФ).

За даними Нацбанку України, на 1 липня 2016 року за розміром загальних активів Сбербанк посідав 7-ме місце (47,845 млрд грн) серед 108 чинних у країні банків.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА