18:54 03.04.2022

Автор ГАЛИНА ЯНЧЕНКО

Не мовчіть - допоможіть нам зупинити російське зло!

2 хв читати
Не мовчіть - допоможіть нам зупинити російське зло!

 Галина Янченко, народний депутат України

Якщо чесно, я думала, що вже звикла до жорстокості за цей страшний місяць війни. Але ні. Кадри з Бучі, Ірпеня та звільнених територій Київщини - це просто поза межами людяності.

Вбиті пострілом в голову чоловіки із зав’язаними руками за спиною. Зґвалтовані та змучені до смерті жінки, над якими спочатку знущались, а потім просто викидали оголені трупи на вулицю. Братські могили у пригороді Києва на 280 людей. Вбиті невинні діти та заміновані дитячі майданчики. Я досі не можу прийти до тями після побаченого.

Ці злочини - живий доказ того, що в Європі вже відродився нацизм. Знову, за 80 років після Другої світової війни. Сьогодні українців вбивають просто за те, що вони українці.

Путін не просто новий Гітлер, він гірший за Гітлера. Він руйнує цілу державу в Європі на очах у всього цивілізованого світу. Він намагається стерти з лиця землі нашу мирну країну, яка нікому не оголошувала війни.

Нам потрібна зброя та підтримка, щоб зупинити руйнування України. Нам потрібно закрите небо і потужні системи протиповітряної оборони, щоб захистити себе від ракет і російських бомб. Без них Путін просто старий божевільний. А поки сьогодні він успішно блефує та залякує світ.

Сподіваюся, західні політики почують мене і поступатимуть відповідно. Єдине, що робить російського президента Путіна потужним - це страх в очах західних політиків і лідерів. Він не бачить цього страху в очах українських політиків і в очах українців, і це його дуже нервує.

Натомість кожного дня, коли наші колеги з ЄС та США діють повільно й оцінюють "ризики" уникнення Третьої світової війни, вона вже триває у самому серці Європі. В Україні. Який сенс боятися того, що вже сталося?

Кожен із вас, як виборець, може допомогти нам зупинити це. Напишіть про війну в Україні главам держав, членам уряду, депутатам з вимогою надати нашій країні потужну військову допомогу та закрити небо над Україною. Вимагайте від ваших політиків запровадити суворіші економічні санкції проти Росії, щоб не допустити подальшого фінансування війни!

Щоб ми могли захистити наші мирні міста і уникнути величезних жертв серед населення. Не мовчіть - допоможіть нам перемогти російське зло!

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВІКТОРІЯ ЛИТВИНОВА

Спеціалізація на захисті природних ресурсів: чому це важливо?

МИХАЙЛО ЦИМБАЛЮК

Україні необхідно збільшити ренту за транзит російської нафти, а виручені гроші скерувати на потреби ЗСУ

ВАЛЕНТИН НАЛИВАЙЧЕНКО

Послання Чорнобиля людству: ціна правди і нехтування ядерними загрозами

ОЛЕКСАНДР КРАМАРЕНКО

Коли воно знадобилось

ОЛЕКСІЙ МОВЧАН

Чому скасування мораторію на продаж майна держпідприємств — це ще один крок на шляху до європейських стандартів бізнесу

ВІКТОР ЛЯХ

Допомога Україні на $60 мільярдів, батько Майка Джонсона та українські пожежники-рятувальники: що тут спільного?

ВОЛОДИМИР БОРЕЙКО

Держлісагентство проти Червоної книги

ІРИНА МУДРА

Наполегливість дає результат: рішення про конфіскацію активів рф наближається

АНТОН БОЛДИРЄВ

Інструменти для інвестування: Світові тренди та вибір українців

АНДРІЙ СТАСЕВСЬКИЙ

Моторні біопалива: чи здатна Україна до промислово-аграрного прориву

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА