19:36 27.10.2023

COMINBANK відзначає річницю концепції соціальної відповідальності DOBROKOLO

2 хв читати

Рік тому COMINBANK презентував оновлену концепцію соціальної відповідальності. Відтоді добрі справи банку об’єдналися під назвою DOBROKOLO. Банкіри розповідають, що давно відчули необхідність визначити єдину модель КСВ, а війна разом зі зміною суспільних пріоритетів прискорила це рішення.

DOBROKOLO святкує свою річницю здобутком: банк став лідером рейтингу соціальної відповідальності серед українських банків з недержавною часткою за результатами дослідження банківської системи України від рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг».

Тетяна Путінцева, Голова Правління COMINBANK:

«КОМІНБАНК — фінустанова з 30-річною історією. Саме в ці роки, з проголошенням незалежності, в Україні відроджувались цінності благочинності і ми не були осторонь цих важливих процесів. Коли почалася війна, банк реагував швидко і презентував «посилену» програму корпоративної соціальної відповідальності, яка дає нам можливість зростати в напрямку добротворення, бути максимально корисними, працювати заради перемоги і бачити круті результати. За цей рік ми переказали на добрі справи мільйони гривень. І у жодному разі не збираємось зупинятися!».

Банк працює з 1993 року. Це часи, коли в Україні відроджувались цінності філантропії. Впродовж років фінустанова була частиною тих процесів і зараз продовжує добротворчий шлях. А стратегічна філантропія є невід’ємною частиною культури банку.

Сьогодні його доброчинність працює за кількома напрямками:

  • допомога ЗСУ і військовому госпіталю;
  • турбота про дітей, людей похилого віку, родини переселенців;
  • підтримка культурних проектів з історичним значенням;
  • співробітництво з надійними доброчинними структурами та підвищення рівню довіри до українських благодійних фондів.

Впродовж року банк також активно розвивав корпоративне волонтерство.  Співробітники постійно долучалися до суспільно корисних ініціатив – від участі у благодійному Київському марафоні Незламності до фасування гуманітарних пакунків на складі благодійного фонду ONUKY, з яким банк співпрацює на постійній основі.

https://cib.com.ua/uk/about/page/shcho-take-dobrokolo

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА