10:39 27.09.2023

Експорт зерна з України - знайдено інноваційний спосіб

3 хв читати

Мягкие контейнеры для зерна

Експорт зерна з України - аграрії почали використовувати новий спосіб транспортування зернових.

З початку війни в Україні спостерігаються суттєві проблеми з експортом зерна. Порти блокуються, а більшість наземних вузлів не готові до потоку такої кількості продукції. Якщо бути чесними, модернізація системи займе надто багато часу, а рішення необхідне вже зараз.

Уже сьогодні великі аграрні компанії знайшли новий спосіб експорту зернових залізницею, який не тільки є економічно вигідним, а й відкриває можливість використання нових, неспеціалізованих терміналів, які призначені для генеральних вантажів.

Можливість використовувати практично будь-які термінали для перевалки та експорту зерна стала доступною завдяки використанню аграріями нового виду тари вантажомісткістю 14 тонн "MAXI BAG", який спеціально розроблений для зернових культур зі збільшеним корисним об'ємом одного Максі Бега до 18 м3.

Так з використанням Максі бег і піввагона, аграріям вдається збільшити корисний об'єм піввагона і транспортувати до 70 тонн пшениці, замість 56 тонн - якби використовувався піввагон без Максі Бегів.

Що цікавого в тарі "Maxi Bag"?

Це інноваційний гнучкий контейнер для зерна Українського виробника "АРІВАПАК" запатентований в Україні, Європі та США. Багаторазові біги повністю герметичні і їх можна успішно використовувати понад 100 циклів.

Щоб створити такий інноваційний продукт, знадобилися місяці для аналізу сучасних проблем ринку, економіки та логістики, а також випробування безлічі прототипів. Але старання однозначно увінчалися успіхом!

Перевозка сыпучих грузов

Які можливості відкрилися з використанням "Максі Бег" на 14 тонн?

  1. Завдяки міцності та герметичності, ідеально підходить для зберігання і перевезення будь-яких харчових сипучих продуктів, зокрема пшениці, вівса, ячменю, кукурудзи тощо;
  2. Для цього можна використовувати найрізноманітніші види транспорту, зокрема залізничний, автомобілі, морські судна;
  3. Повністю запобігає втраті продукту через висипання під час транспортування;
  4. Можна компактно складувати тару в 5 ярусів навіть просто неба і перевантажувати до 100 тонн за 10 хвилин;
  5. Уможливлює збільшити корисний об'єм піввагона - при завантаженні в піввагон 2,1 метра, висота "Maxi Bag" в 3,1 метра дасть змогу використовувати додатково 15м3 на одному піввагоні.

Виробництво тари - в Україні, в місті Дніпро. У "Максі Бег" можна зручно і безпечно перевозити будь-які сипучі товари, як звичайний габаритний вантаж, транспортуючи його через будь-які переходи. Такий підхід відкриває для експортних компаній безліч нових логістичних маршрутів, а також дає змогу економити бюджет на зберіганні та кожній перевалці зерна.

Як почати користуватися інноваційною тарою "Maxi Bag"?

Ми зв'язалися з компанією "Arivapak" https://arivapak.com/, щоб дізнатися деталі - завдяки відмінному сервісному обслуговуванню ви отримаєте всі необхідні рекомендації, які дадуть змогу швидко та комфортно перейти на нову упаковку.

  • Надається допомога в аналізі експортного товару, підборі найоптимальнішого для нього пакування, а також навчанні персоналу особливостям роботи з цим типом контейнерів;
  • На виробництві можна замовити ексклюзивну партію "Максі Бег", які будуть спроектовані ідеально під логістику, тип перевезення та інші унікальні вимоги фірми;
  • Компанія надає найконкурентніші ціни на ринку полімерного пакування, а висока якість продукції гарантована ретельним контролем усіх етапів виробництва.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА