14:25 03.02.2024

У Києві відбулася щорічна Вечеря вдячності Американської торговельної палати

2 хв читати

1 лютого 2024 року понад 400 членів Американської торговельної палати (AmCham), дипломатів, урядовців та партнерів зібрались в столиці України, щоб відзначити Щорічну вечерю вдячності.

У промовах, що відкрили захід, взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Бріджит Брінк, Президент Палати Андрій Гундер та Голова Ради директорів Палати Олена Кошарна. Посол Брінк високо оцінила витривалість та силу духу бізнес-спільноти в умовах війни.

"Відповіддю компаній - членів Американської торговельної палати на жорстоку російську війну стало працевлаштування, відновлення та виробництво, а інвестиції є сильним сигналом впевненості в українській економіці, українському народі й в майбутньому," - заявила Брінк.

Американської торговельної палати в Україні – це впливова бізнес-асоціація, метою діяльності якої є покращення бізнес-клімату у тісній співпраці з органами державної влади України та США. AmCham доносить об’єднаний голос американських, міжнародних та українських компаній, які інвестували більше 50 млрд доларів в Україну та залишаються вірними країні. Асоціація ретельно перевіряє компанії перед залученням до членства у Палаті, слідуючи за відповідністю найвищим етичним та управлінським стандартам у цій спільноті. Наразі членство в Американській торговельній палаті мають 484 компанії. Президентом асоціації є Андрій Гундер. AmCham є частиною Торговельної палати США та невід’ємною частиною глобальної мережі Європейської ради Американських торговельних палат.

Партнери заходу:

Медіа партнер – Business Ukraine;

Партнер з напоїв – Coca-Cola;

Винний партнер – Tintarella.

"Інтерфакс-Україна" є багаторічним членом та офіційним партером Американської торговельної палати в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА