15:09 19.07.2023

Канадський Фонд Maple Hope Foundation передав Україні 100 апаратів штучної вентиляції легень Baylis V4C-560 в якості гуманітарної допомоги

3 хв читати

В межах своєї медичної місії в Україні, канадська волонтерська організація "Фонд Maple Hope" сьогодні оголосила про передачу допомоги у вигляді 100 апаратів штучної вентиляції легень -- Baylis V4C-560, споряджених кисневим змішувачем V4C-O2E.

Медичне обладнання було отримано Фондом "Maple Hope" від Уряду Канади. Надання апаратів штучної вентиляції легень -- Baylis V4C-560, чергова масштабна допомога, після нещодавньої передачі 30 систем мікроінтегрованої підтримки життя MOVES® SLC™ від Thornhill Medical, які Фонд "Maple Hope" успішно доставив в Україну у травні 2023 року. З початку повномасштабного вторгнення російської федерації команда "Maple Hope" зібрала та передала в Україну, засобів медичного призначення та устаткування на суму 285,624,957 грн. ($10,3 мільйони канадських доларів).

Апарати штучної вентиляції легень -- Baylis V4C-560, обрані фондом, зважаючи на багаторічну репутацію, як надійні та легкі у використанні пристрої, а також за їхню портативність. Включення кисневого змішувача V4C-O2E, розробленого Baylis, та додаткових аксесуарів збільшує клінічну ефективність апарату штучної вентиляції легень. Медичні експерти в Фонді "Maple Hope" та в Україні висловили подяку за надання інноваційних та перевірених медичних технологій, підкреслюючи їх нагальну потребу.

"В умовах повномасштабної війни, коли кількість важких поранень та травм збільшується, доступ до своєчасної та якісної медичної допомоги залишається критично важливим компонентом. Передача апаратів штучної вентиляції легень дозволить додатково забезпечити потребу лікарень та мобільних екстрених медичних бригад, які надають допомогу як у віддалених населених пунктах,  так і у прифронтовій місцевості. Тому ми високо цінуємо підтримку наших міжнародних партнерів та їхнє сприяння у підтримці "медичного фронту". Апарати штучної вентиляції легень вже доставлені до областей та розподіляються до закладів охорони здоров'я" - зазначив заступник міністра, головний державний санітарний лікар України Ігор Кузін.

“ Волонтери Фонду Maple Hope пишаються своєю медичною місією, яка впродовж останніх півтора року зробила значний внесок до надання передового медичного обладнання в Україну. Як ми бачимо, ця допомога безумовно має значний вплив у невідкладних медичних ситуаціях.  Приорітетом Фонду залишається місія  забезпечення необхідної медичної підтримки, адже саме передове та інноваційне обладнання спасає життя в критичних медичних ситуаціях, зазначила Ірина Чорна, радниця медичної лінії допомоги фонду "Maple Hope".

Про Фонд “Maple Hope Foundation”

Волонтерська організація “Maple Hope Foundation” (“Фонд Кленова Надія”), заснований представниками української діаспори у місті Ванкувер у 2014 році, що надає регулярну допомогу у медичних,військових, гуманітарних, та соціальних напрямках. З початку повномасштабного вторгнення, Фундація Кленова Надія надала медичну допомогу в цивільні та військові шпиталі, центри мобільної евакуації поранених, гуманітарну допомогу для захисників та захисниць, внутрішніх переселенців, дітям війни та новоприбулим українцям в провінції Британська Колумбія на суму 306,412,104 ($11.05 мільйони канадських долари).

Контактні особи для ЗМІ

Павло Рожак

Maple Hope Foundation

[email protected]

Tel: +380 (50) 445 79 98

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перший простір для адаптації в Харкові надаватиме допомогу за принципом "єдиного вікна" для внутрішньо переміщених та постраждалих від війни людей

Керівник компанії "ОДЕК" Україна (лідер з виробництва фанери) розповів про поточний стан деревообробного бізнесу та ринку деревини

У компанії PROMETEY заговорили про недовіру до податкової

Київстар ТБ транслюватиме «Євробачення-2024» у вільному доступі

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності

Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна): Стабільність банків України: 2 роки війни (за підсумками двох років війни)

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС

До Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

Креативна рекламна кампанія для мережі Сільпо від агенції Promodo

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА