12:43 18.06.2021

Всеукраинский форум-выставка "Крепкий Крафт 2021" Craft Ukrainian Distillers & Vendor

2 мин читать
Всеукраинский форум-выставка "Крепкий Крафт 2021" Craft Ukrainian Distillers & Vendor

(мовою оригинала)

25 та 26 червня 2021 року.

Готельно-ресторанний комплекс "Краків",  м Київ, Брест-Литовське шосе, 8-А

Наймасштабніший збір крафтових винокурів та спеціалістів галузі.

Всеукраїнський форум "Міцний Крафт  2021" - Craft Ukrainian Distillers призначений для всіх, хто готовий і хоче розвивати своє виробництво, створювати напої, розвивати ринок крафтових міцних напоїв в Україні.

Програма Форуму:

25 червня

9.00-10.00 Реєстрація

10:00-10:15 Привітальне слово організаторів

10:15-13:00  1 БЛОК  "Легалізація діяльності малих виробників дистилятів"

10.30 – 12.00  Круглий стіл. Тема – "Обговорення законопроекту (щодо малих виробництв дистилятів) №5311. Вбити не можна помилувати"

Круглий стіл. Обговорення законопроекту з представниками влади, профільних міністерств та комітетів.

12:00 - 13:00  Дискусійна панель на тему -  "Крафтова дистилерія. Будівництво, атестація, податки, юридична підтримка"

13:00-14:00 Обід

14.00 – 16.00  2 БЛОК  "Крафтова дистилерія. Стратегія розвитку. Маркетинг. Просування"

14:00-15:00 Дискусійна панель на тему "Сучасний споживач. Попит і Пропозиція. Тенденції ринку"

15:00-16:00 Дискусійна панель: Маркетинг та просування. Стратегія розвитку бренда. Продажи. Авторське право. Доповідь.

16:00-16:15 Кава-брейк

16.15 – 17.15  3 БЛОК  "АКДУ, стратегія розвитку. Проекти"

16:15-16:45 Звітна презентація АКДУ. "2020 – Рік випробувань на міцність"

16:45-17:15 Презентація освітній платформи "Академія дистиляції"

17:15-19:30 Підсумки конкурсу Independent craft. Доповідь керівника конкурсу Івана Бачуріна. Нагородження переможців

19:30 Фуршет

26 червня

10.00 – Початок
10.15 - 11.30 Авторський майстер-клас Івана Бачуріна. Сучасні тренди та тенденції світового ринку алкоголю.
11.30 - 12.15 Майстер-клас. Правила дегустації. Аромат та смак напоїв
12.15 - 13.00 Дріжжі. Процес бродіння. Фактори, що впливають на процес бродіння
13.00 - 14.00 Обід
Зона сигар
14.00 - 15.00  Сучасні технології. Огляд обладнання

15.00 – 16.00  Правила витримки. (Бочка або альтернатива)
16.00 – 17.00 Дегустація
17.00  - Заключна частина  

Голова Спілки  "Асоціація крафтових дистиляторів України" Лавренова Катерина

Інтерфакс-Україна - інформаційний-партнер

Загрузка...

ЕЩЕ ПО ТЕМЕ:

Завантаження...
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Завантаження...
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА