14:04 17.01.2020

Пацієнти з раком легень можуть безкоштовно пройти найсучасніше лікування в TomoClinic

2 хв читати

Рак легень — одне з найнебезпечніших і важко виліковних захворювань. Коли діагноз лікарі встановлюють, головним для кожного пацієнта стає питання: "Де пройти ефективне лікування?". У нас є відповідь, і для багатьох людей в ній дуже хороші новини. Вперше в Україні в одному з провідних онкологічних центрів країни TomoClinic проводять клінічні дослідження з лікування раку легень I, II та IV стадій.

Що таке клінічні дослідження?

Це дослідження, які перевіряють ефективність нових методів лікування і медичних препаратів. Для пацієнтів — можливість отримати безкоштовно (!) найсучасніше і дуже дороге лікування, доступ до якого в звичайній практиці поки обмежений.

Головний лікар TomoClinic, клінічний онколог Степан Крулько пояснює: "Людям, які потребують лікування, участь у клінічних дослідженнях дає надію і високі шанси на одужання, а для нас їх проведення — велика честь. Ми отримали підтвердження від американського центру Quality Assurance Review Center (QARC), який забезпечує перевірку якості променевої терапії (RTQA), тобто перевіряє відповідність обладнання і планів опромінення критеріям та стандартам, які дозволяють проводити такі дослідження".

У TomoClinic пацієнти, які підходять за критеріями, зможуть пройти лікування з використанням передових методів —
радіохірургії, таргетної терапії, імунотерапії.

Детальніше про критерії. Хто може взяти участь у клінічних дослідженнях?

1.Пацієнти з недрібноклітинним раком легень (НДРЛ) IV стадії, які раніше не проходили спеціальне протипухлинне лікування після установки діагнозу, або пацієнти, які лікувалися з приводу НДРЛ I, II або III стадій, якщо після завершення спеціального лікування пройшло більше 6 місяців і з'явилися віддалені метастази (М 1).

Пацієнти з метастазами в головний мозок, якщо на мозок і / або метастатичні вогнища проводилася променева терапія і стан є стабільним.

2. Пацієнти з НДРЛ I або IIA стадій, яким за медичними показаннями не можна виконати хірургічне втручання. Протипоказанням до операції може бути, наприклад, серцева недостатність або інші супутні захворювання. Важливо: відмова від операції не є медичним протипоказанням.

Чому клінічні дослідження важливі для пацієнтів з раком легень?

На це питання відповів директор TomoClinic Володимир Ященко: "Участь у клінічних дослідженнях дає пацієнтам доступ до передових методів лікування раку, перш ніж вони стануть широкодоступними. Люди отримують високоякісну допомогу, причому отримують її безкоштовно, в комфортних умовах. З кожним пацієнтом працює команда наших досвідчених лікарів, які роблять все можливе, щоб знищити хворобу".

Рекомендації. Перш ніж приєднатися до клінічного дослідження, отримайте якомога більше інформації, щоб ви могли зрозуміти, що потрібно для вашої участі і як це вплине на ваш стан. Дзвоніть за телефонами, вказаними на сайті https://tomocenter.com.ua Консультанти дадуть відповіді на ваші питання і запишуть на прийом до фахівця.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА