12:00 27.05.2024

До відома: про дискусію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Наростання зовнішніх і внутрішніх чинників впливу на ситуацію в Україні. Які шляхи подолання загрозливих тенденцій?"

1 хв читати

У понеділок, 27 травня, о 12.00 у прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" розпочнеться дискусія на тему "Наростання зовнішніх і внутрішніх чинників впливу на ситуацію в Україні. Які шляхи подолання загрозливих тенденцій?".

Учасники: політичний експерт Костянтин Матвієнко; політолог, співзасновник Національної платформи стійкості та згуртованості Олег Саакян; доктор історичних наук, старший науковий співробітник Інституту політичних та етнонаціональних досліджень НАН України  Ігор Туров (вул. Рейтарська, 8/5-А).

Трансляція буде доступна на Youtube-каналі агентства "Інтерфакс-Україна.

Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До відома: про дискусію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Зовнішній вектор української політики - успіхи і поразки"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Екологи виступають за обрання гідного місця для військового кладовища"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Ставлення українців до країн Східної Азії та Близького Сходу"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Рівень стійкості та згуртованості українців: результати травневого дослідження та динаміка суспільних змін"

До відома: про дискусію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Вплив інфраструктурної недостатності на суспільні настрої та політичні перспективи"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Загроза знищення заповідних лісів Полісся - дозвіл на видобуток торфу"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Розподілена генерація. Як Україні пережити зиму 2024/2025"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Вплив CBAM на вітчизняних експортерів"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Розвиток м'ясної галузі в умовах війни, відкриття експорту свинини, збереження рентабельності в ланцюзі "Зерно. Свині. М'ясо"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Захист економічних прав та свобод"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА