17:34 25.06.2020

Днепрянин отправляется в путешествие в Грецию на катамаране

2 мин читать

(подаётся на языке оригинала)

Як ви полюбляєте подорожувати? Хтось надає перевагу літакам, хтось потягам, а деякі відчайдушні мандрівники полюбляють подорожувати пішки. Геннадій Бересток із Дніпра вирішив вирушити у мандрівку на незвичному транспорті — катамарані. Журналісти телеканалу "Відкритий" взяли інтерв'ю у мандрівника, де він поділився своїми планами на майбутнє. 

Вже 1 серпня Геннадій вирушить у захоплюючу подорож на вітчизняному катамарані. Він пропливе від берегів річки Дніпро з Києва і аж до Туреччини та Греції.  

Мандрівник розповів нам, що виробник катамарану допоміг йому підготуватися до подорожі та модернізувати судно. Геннадій каже, що вже неодноразово потрапляв у різні морські пригоди на своєму "Кон-Тікі", проте стійко витримував усі негаразди.

Чому саме катамаран? Дніпрянин пояснив свій вибір так: це дуже мобільне та потужне судно, воно здатне пройти там, де звичайні яхти не зможуть. 

Геннадій поділився з нами і запланованим маршрутом своєї подорожі. Спочатку він пройде по річці Дніпро та завітає до Херсону та Кременчуга. А вже с 24 серпня розпочне головну частину мандрівки та попливе в сторону Стамбула. Потім у мандрівника в планах відвідати острови Греції. 

У подорожі є особлива мета. Геннадій Бересток хоче привернути увагу нашого суспільства до екологічних проблем, пов'язаних із забрудненням океанів,  та інших негараздів, що вже спіткали людство через нашу недбалість. Під час мандрівки дніпрянин планує фотографувати та фільмувати усе, що відбувається навколо, та завантажувати матеріали до соцмереж. Таким чином він хоче показати українцям, які цікаві та незвичайні місця існують у світі. 

Мандрівник планує завершити свою подорож у жовтні. На той момент він вже досягне берегів Греції. Як буде повертатися додому — ще не вирішив. Але катамаран залишиться в Греції, чекати наступної мандрівки.

Наразі Геннадій активно готується та перевіряє технічний стан свого судна. Він також запрошує бажаючих на прогулянку вздовж берегів річки Дніпро на катамарані. 

Читайте ще більше цікавих статей та інтерв’ю на новостному сайті телеканалу "Відкритий".  

ЕЩЕ ПО ТЕМЕ:

РЕКЛАМА

ПОСЛЕДНЕЕ

Отныне юридические лица могут открыть свой первый счет в Sense Bank онлайн

Конференция BLACK SEA GRAIN. KYIV объединила участников и экспертов зернового рынка

Бизнес-центр площадью 22 000 кв. м выставлен на продажу в Киеве

Финансовые результаты работы ООО "ЖК "Воздвиженка" за 3 месяца 2024 года

Почти 3 млн грн: сколько кэшбека получили клиенты Sense Bank с картой "Выгода"

70 тысяч литров топлива передала сеть ОККО для критической инфраструктуры Харьковщины – первая вице-премьер

Уголовная ответственность за незаконное обращение наркотиков: поговорим честно и без хайпа

Десантники из 80-й ОДШБр получили комплекс разведки и уничтожения стоимостью 50 млн грн от ОККО и "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" обратилось к Президенту и СНБО по поводу рисков для института управления арестованным имуществом из-за действий АРМА

Группа компаний DIM ввела в эксплуатацию два жилых комплекса

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА