10:54 15.09.2018

Инвестиционная группа SigmaBleyzer объявляет о создании нового энергетического фонда в Украине на сумму 250 000 000 долларов

2 мин читать

(Подается на языке оригинала)

Новий "Міжнародний фонд української енергетики", International Fund for Ukrainian Energy LP (абревіатура IFUEL), зосередить увагу на інвестиціях в енергетичний сектор України. Енергетична безпека стала однією з найважливіших проблем в Україні за останні кілька років. Інвестування західного капіталу та технології будуть необхідними для досягнення енергетичної незалежності. Уряд України здійснює реформи в енергетичному секторі, що зробить бізнес середовище більш привабливим для іноземних інвесторів. Стратегія фонду полягає в тому, щоб інвестувати лише в привабливі енергетичні проекти за умови безперервного покращення інвестиційного клімату, що є підставою для урядових реформ в енергетичному секторі.

Під час першого закриття, яке відбулося у вересні 2018 року, вже було затверджено понад 100 мільйонів доларів. Компанія SigmaBleyzer, досвідчений американський інвестор в Україні, співпрацює з високо-капіталізованими та дуже досвідченими енергетичними компаніями в Техасі для створення цього фонду.

Про SigmaBleyzer

Компанія SigmaBleyzer базується в Х'юстоні, штат Техас, вже більше 25 років оперує приватними інвестиціями в Україні та є одним з найбільш досвідчених інвесторів в країні. З моменту створення, SigmaBleyzer здійснила понад 100 інвестицій, які дали успішний досвід, що зосереджує увагу на контролі інвестицій та створенні вартості на операційному рівні. Протягом багатьох років компанія інвестувала в широкий спектр секторів, включаючи енергетику, кабельне телебачення, харчові продукти та напої, сільське господарство та інше.

SigmaBleyzer Investment Group
123 N. Post Oak Ln.
Suite 410
Houston, TX 77024
www.sigmableyzer.com

РЕКЛАМА

ПОСЛЕДНЕЕ

Отныне юридические лица могут открыть свой первый счет в Sense Bank онлайн

Конференция BLACK SEA GRAIN. KYIV объединила участников и экспертов зернового рынка

Бизнес-центр площадью 22 000 кв. м выставлен на продажу в Киеве

Финансовые результаты работы ООО "ЖК "Воздвиженка" за 3 месяца 2024 года

Почти 3 млн грн: сколько кэшбека получили клиенты Sense Bank с картой "Выгода"

70 тысяч литров топлива передала сеть ОККО для критической инфраструктуры Харьковщины – первая вице-премьер

Уголовная ответственность за незаконное обращение наркотиков: поговорим честно и без хайпа

Десантники из 80-й ОДШБр получили комплекс разведки и уничтожения стоимостью 50 млн грн от ОККО и "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" обратилось к Президенту и СНБО по поводу рисков для института управления арестованным имуществом из-за действий АРМА

Группа компаний DIM ввела в эксплуатацию два жилых комплекса

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА