12:32 07.02.2021

У низці регіонів України можливе обмеження руху вантажівок і автобусів через негоду, попереджають у Патрульній поліції

2 хв читати
У низці регіонів України можливе обмеження руху вантажівок і автобусів через негоду, попереджають у Патрульній поліції

У патрульній поліції України попереджають, що на території країни ускладнюються погодні умови, у зв'язку з чим у потерпілих від стихії регіонах можливе обмеження руху великовантажного транспорту й автобусів.

"Наразі ситуація на дорогах, де очікується негода, контрольована, й рух автомобільними дорогами держави забезпечено. Комунальні організації оброблюють проїжджі частини протиожеледними матеріалами. Надалі, аби запобігти ускладненню руху та сприяти ефективнішій роботі комунальних служб, на території засніжених областей, а також у столиці можливе обмеження руху великовагового транспорту та автобусів", - ідеться в повідомленні на сторінці патрульної поліції України в соцмережі Facebook у неділю.

У відомстві пояснили, що ці заходи потрібні, щоб захистити життя і здоров'я усіх учасників дорожнього руху, які можуть опинитися під загрозою через негоду.

У патрульній поліції нагадали, що синоптики прогнозують заметілі та рясний сніг у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській і Хмельницькій областях. Будуть пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. На Закарпатті сніг із дощем, ожеледь.

"8 та 9 лютого негода лише набере обертів. Значний сніг та хуртовини охоплять західні, північні, центральні та східні області. 8 лютого у південних областях та на Прикарпатті очікується сніг з переходом у дощ, ожеледь і налипання мокрого снігу. На Закарпатті дощ. Удень 9 лютого синоптики прогнозують на заході та півдні країни припинення опадів", - ідеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА