23:50 27.04.2024

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

1 хв читати
Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

Букінгемський палац оголосив у п'ятницю, що король Великобританії Чарльз III повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня після "періоду лікування та відновлення" через два місяці після того, як стало відомо, що він лікується від раку, повідомляє в суботу CNN.

Згідно з заявою палацу, 75-річний монарх та королева Камілла відвідають у вівторок онкологічний центр, "де вони зустрінуться з медичними фахівцями та пацієнтами".

Це буде перший з кількох заходів, які король, як очікується, проведе наступні тижні. Палац також оголосив, що британський государ прийме японського імператора Нарухіто та імператрицю Масако з державним візитом у червні.

"У міру наближення перших роковин коронації Їхньої Величності, як і раніше, глибоко вдячні за безліч доброти і добрих побажань, які вони отримали з усього світу в радості та випробуваннях минулого року", - йдеться у заяві палацу.

Представник Букінгемського палацу додав, що "Його Величність дуже натхненний відновленням деяких громадських обов'язків і дуже вдячний своїй медичній команді за їхню постійну турботу та досвід".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА