04:05 17.03.2024

На Вінничині знайшли "Шахед", що не розірвався

1 хв читати

У Тульчинському районі Вінницької області виявили уламки ворожого безпілотника з бойовою частиною, що не розірвалася, повідомляє офіційний телеграм-канал поліції Вінницької області в суботу.

Повідомляється, що залишки збитого "Шахеда" виявили в полі та повідомили про нього в поліцію жителі району після атаки БПЛА області минулої п'ятниці.

Співробітники поліції обстежили місце падіння дрону та оглянули його уламки. За словами заступника начальника вибухотехнічної служби поліції Вінницької області Валентина Мельника, вага нерозірваної бойової частини безпілотника становить близько 50 кг. Уламки дрона розлетілися в радіусі 200 м.

"Незважаючи на те, що безпілотник було збито, небезпека від нього не менша. Тому просимо людей не нехтувати особистою безпекою: під час повітряної тривоги перебувати в укриттях, а в разі виявлення потенційно небезпечного предмета одразу телефонувати 101 і 102", - закликає Мельник.

Раніше повідомлялося про двох загиблих унаслідок атаки російськими БПЛА у Вінницькій області в ніч із четверга на п'ятницю.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог посилив наступальні дії на авдіївському, куп'янському, бахмутському напрямках, широкомасштабного наступу на півночі Харківщини немає - ОСУВ "Хортиця"

У неділю в Україні невеликий дощ прогнозується лише в північних областях

СБУ оголосила набір до ЦСО "А"

Російська армія демонструє нездатність застосовувати боєприпаси по намічених цілях - британська розвідка

На Харківщині тривають бої за н.п. на прикордонні, які перебували в "сірій зоні", українські захисники отримують підкріплення і стабілізують смугу

Понад 1,6 тис. абонентів залишилися без газу в Харківській області через обстріли РФ - Міненерго

ГУР МО України ідентифікувало російських військовослужбовців, які обстрілюють Україну "Кинджалами"

Росіяни здійснили 52 обстріли населених пунктів Чернігівської, Сумської та Харківської областей

Фінал "Євробачення-2024" відбудеться в суботу, Alyona Alyona & Jerry Heil виступлять під №2

Росіяни за добу 11 разів обстріляли Донецьку область - голова ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА