17:15 27.07.2015

Правоохоронці затримали п'ятого ув'язненого, що втік у суботу на Хмельниччині під час конвоювання, в розшуку залишається ще один

1 хв читати
Правоохоронці затримали п'ятого ув'язненого, що втік у суботу на Хмельниччині під час конвоювання, в розшуку залишається ще один

У лісі біля одного з сіл Ярмолинецького району Хмельницької області міліція затримала ще одного ув'язненого, що втік із-під конвою під час планового етапування в суботу.

"Затриманий - Ничипорук Денис Васильович, який дістав поранення під час втечі. Правоохоронці його затримали після трьох діб безперервних пошуків", - повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

При цьому в міліції зазначають, що в розшуку залишається ще один із шести втікачів, 1978 р. н., і дають його прикмети. "Гадзіна Роман Анатолійович: чорна футболка, на якій спереду рожевим кольором намальовано обличчя людини та нанесений напис англійською мовою; джинсові бриджі синьо-сірого кольору; кросівки білі з чорними вставками. Неголений, на обличчі щетина двотижневої давнини", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, шестеро засуджених втекли з-під конвою під час планового етапування в Хмельницькій області, поранивши при цьому двох конвоїрів й заволодівши табельною зброєю. Інцидент стався в суботу вранці в Хмельницькому районі на станції Скібнево.

Того самого дня Управління МВС у Хмельницькій області повідомило про спіймання чотирьох із шести втікачів. В одного з них було вилучено табельний пістолет військовослужбовців Нацгвардії, яким зловмисники заволоділи під час втечі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА