14:19 23.05.2017

Екс-заступнику начальника управління Нацполіції в Хмельницькій області повідомили про підозру

1 хв читати
Екс-заступнику начальника управління Нацполіції в Хмельницькій області повідомили про підозру

Департамент з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України повідомив про підозру колишньому заступнику начальника Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

Як повідомляє у вівторок прес-служба Генеральної прокуратури України, колишній керівник підозрюється у заволодінні чужим майном шляхом шахрайства та зловживання своїм службовим становищем (ч. 2 ст. 190, ч. 3 ст. 191 КК України).

"Під час встановлення розслідування встановлено, що, працюючи на впливовів посаді, він систематично отримував від своїх підлеглих грошові кошти на загальну суму 30 тис. грн нібито на потреби служби. Чиновник, серед іншого, шахрайським шляхом брав у підлеглих йому співробітників поліції грошові кошти на зйомку фільму про діяльність Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області або ремонт каплиці, чого робити не планувалося", - зазначають у відомстві.

За інформацією прес-служби, сторона обвинувачення подала клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА