11:10 27.05.2017

У Хмельницькій області локомотив зіткнувся з поїздом "Київ - Кам'янець-Подільський"

2 хв читати
У Хмельницькій області локомотив зіткнувся з поїздом "Київ - Кам'янець-Подільський"

У Хмельницькій області в суботу зіткнулися вантажний і пасажирський потяги: жертв немає, шестеро осіб, зокрема троє дітей, травмовані, повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області.

"На лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на залізничній станції Нігин Південно-Західної залізниці в Кам'янець-Подільському районі зіткнулися вантажний і пасажирський потяги", - наголошується в повідомленні.

За інформацією поліції, вантажний потяг стояв на завантаженні вапняковим каменем, коли сталося зіткнення з пасажирським потягом сполученням Київ - Кам'янець-Подільський. Рух поїздів на цій ділянці залізниці було зупинено.

"Попередньо встановлено, що в пасажирському поїзді, який прямував зі столиці в Кам'янець-Подільський, їхали на екскурсію школярі. Загалом травмувалися 6 осіб, з яких троє дітей. У всіх діагностували забої різних частин тіла. Жертв немає", - йдеться в повідомленні.

На місці продовжує працювати слідчо-оперативна група Кам'янець-Подільського відділення поліції. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 276 "Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту" Кримінального кодексу України.

Глава правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук повідомив, що сталося зіткнення маневрового локомотива з пасажирським поїздом. В результаті з колії зійшли локомотив і перший вагон пасажирського поїзда №139.

"Особлива обставина в тому, що пасажирами (поїзда - ІФ) були діти в кількості 104 особи. Лікарі швидкої допомоги госпіталізували 4 дітей і одного дорослого", - повідомив В.Балчун.

Він зазначив, що організовано вивезення пасажирів на автобусах в Кам'янець-Подільський.

В.Балчун також вказав контактний телефон для інформування: +380733360303.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА