16:16 07.08.2013

"Стирол" виплатить сiм'ям загиблих унаслiдок трагiчного iнциденту на пiдприємствi по 1 млн грн

2 хв читати
"Стирол" виплатить сiм'ям загиблих унаслiдок трагiчного iнциденту на пiдприємствi по 1 млн грн

ПАТ "Концерн Стирол" видiлить 5 млн грн допомоги сiм'ям п'яти спiвробiтникiв пiдприємства, загиблих унаслiдок викиду амiаку 6 серпня на заводi №1 ПАТ "Концерн Стирол", iдеться в прес-релiзi холдингу "OSTCHEM", до якого входить "Стирол".

В оприлюдненому в середу прес-релiзi наголошується, що компенсацiю буде перераховано протягом одного тижня. Пiдприємство також вiзьме на себе виплату всiх пов'язаних iз цiєю компенсацiєю податкiв. Про це засновник i голова наглядової ради Group DF Дмитро Фiрташ оголосив у середу на зустрiчi з трудовим колективом "Стиролу".

"Крiм цього, "Концерн Стирол" у повному обсязi оплатить лiкування i реабiлiтацiю всiх постраждалих спiвробiтникiв, а також надасть їм матерiальну допомогу. Розмiр цiєї допомоги визначатиме спецiально створена на пiдприємствi комiсiя, яка враховуватиме i медичнi показання, i соцiальне становище спiвробiтникiв. Пiдприємство також надасть кошти на оплату навчання дiтей постраждалих працiвникiв у професiйних i вищих навчальних закладах", - наголошується в повiдомленнi.

Також у прес-релiзi зазначається, що всi виплати постраждалим та їхнiм сiм'ям пiдприємство здiйснює на додачу до компенсацiї, передбаченої законодавством.

"Я глибоко i щиро спiвчуваю родинам, якi втратили рiдних, i трудовому колективу, що втратив колег i друзiв. Наразi наша турбота - пiдтримати їх у важку хвилину та зробити все можливе для наших спiвробiтникiв, якi наразi перебувають на лiкуваннi", - сказав Д.Фiрташ.

Як повiдомлялося, 6 серпня в 14:30 пiд час капiтального ремонту заводу №1 ПАТ "Концерн Стирол" стався викид газу амiаку, за попереднiми даними - через розрив амiакопроводу. Внаслiдок подiї загинули п'ятеро осiб. До реанiмацiї потрапили дев’ятеро горлiвчан. Загалом госпiталiзували 22 людей.

Офiцiйний курс - 7,993 грн/$1.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський змінив першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки - указ

ЗАСТУПНИК МІНІСТРА РОЗВИТКУ ГРОМАД, ТЕРИТОРІЙ ТА ІНФРАСТРУКТУРИ АЗАРХІНА НАПИСАЛА ЗАЯВУ ПРО ЗВІЛЬНЕННЯ З ПОСАДИ У ЗВ'ЯЗКУ ЗІ ЗВІЛЬНЕННЯМ ВІЦЕПРЕМ'ЄРА КУБРАКОВА

На Херсонщині в пожежі, що розпочалася внаслідок обстрілу, загинули двоє людей - голова ОВА

Кількість поранених у Вовчанську зросла до 5 людей - прокуратура

Україна і Сербія домовилися про проведення першого з 2013 року засідання Міжурядової комісії з питань торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва - Кулеба

На краматорському напрямку відбулося 27 бойових зіткнень - Генштаб ЗСУ

Рада оборони Харківщини вирішила примусово евакуювати з прикордонних громад дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Кличко терміново передав захисникам Вовчанська 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ

На харківському напрямку ворог мав частковий успіх у районі н. п. Лук'янці, просування зупинено - Генштаб ЗСУ

Щорічний велопробіг "Шануємо пам'ять захисників України" відбудеться з 15 до 23 травня - Мінветеранів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА