13:38 27.04.2021

Фонд "Демократические инициативы" объявил конкурс на получение стипендии имени Ирины Бекешкиной для социологинь

2 мин читать
Фонд "Демократические инициативы" объявил конкурс на получение стипендии имени Ирины Бекешкиной для социологинь

(подается на языке оригинала)

Фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва за сприяння Міжнародного Фонду "Відродження" започатковує щорічну стипендію для студенток та аспіранток спеціальності соціологія. Інформацію про це розміщено на офіційному сайті організації.

"Ця стипендія започаткована, аби вшанувати пам’ять Ірини Бекешкіної та популяризувати соціологію як необхідний елемент демократичного суспільства", – коментує Юрій Горбань, прессекретар Фонду.

Стажування триватиме 5 місяців та проходитиме у два етапи.

Впродовж липня-серпня стажерки працюватимуть безпосередньо в офісі Фонду у Києві. З вересня по листопад стажування проходитиме онлайн, аби дати можливість поєднати його із навчанням.

Результатом стане власний аналітичний матеріал, який буде оприлюднено на сайті Фонду "Демократичні Ініціативи", а також у провідних українських медіа. Окрім багажу практичних навичок, здобутих у процесі стажування, дівчата також отримають відповідні сертифікати.

Подати заявку на участь можуть студентки спеціальності соціологія (або ті, хто завершив навчання за відповідною спеціальністю не більше року тому). Перевага надаватиметься апліканткам, що володіють іноземною мовою на рівні В2, а також раніше не мали досвіду роботи у громадському секторі.

Щоб взяти участь у відборі необхідно заповнити форму за посиланням, а також прикріпити CV, мотиваційний лист та приклад власної наукової записки.

Заявки прийматимуться до 10 травня.

Щомісячну стипендію у розмірі 6500 грн отримуватимуть 5 стажерок. Іногороднім допоможуть з оплатою житла.

Ірина Бекешкіна – видатна українська соціологиня, що зробила великий внесок у розвиток соціологічної науки та розбудову громадянського суспільства в Україні.

ЕЩЕ ПО ТЕМЕ:

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА