Події

Касько обраний членом правління Transparency International

Правління Transparency International (TI) Україна на своєму засіданні в п'ятницю одноголосно обрало екс-заступника генпрокурора Віталія Каська п'ятим членом правління організації на термін повноважень чинного складу правління - до кінця жовтня 2016 року, зазначається в оприлюдненій заяві організації.

"Головним аргументом на підтримку кандидатури Віталія Каська є його високі професійні якості та величезний досвід у розслідуванні справ, пов'язаних з корупційними злочинами Віктора Януковича та його поплічників і поверненням корупційних активів", - зазначив голова правління TI Андрій Марусов.

Він також висловив упевненість, що робота В. Каська у правлінні значно посилить здатність TI Україна у досягненні стратегічних завдань організації

В. Каско був обраний на місце Ярослава Юрчишина, який нещодавно вийшов з правління, для участі в конкурсі на посаду виконавчого директора TI Україна. Згідно зі статутом організації, члени правління мають право дообирати члена правління на термін повноважень чинного складу правління.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ