17:46 03.07.2018

Верховний Суд України підтвердив законність ДПТ Рибальського острова

2 мин читать
Верховний Суд України підтвердив законність ДПТ Рибальського острова

Верховний Суд України залишив без змін постанову Київського апеляційного адміністративного суду, що підтверджує законність детального плану території (ДПТ) у межах вул. Електриків та Набережно-Рибальської дороги (Рибальського острова) в Подільському районі Києва.

Як повідомляє прес-служба компанії SAGA Development (раніше - Riverside Development), що виступає девелопером проекту житлового комплексу Rybalsky, Верховний Суд рішенням від 21 червня підтвердив, що цей ДПТ відповідає Генеральному плану Києва до 2020 року.

"Верховний Суд швидко і змістовно поставив крапку у справі. Ми були впевнені в перемозі і не зупиняли будівельних робіт на Rybalsky, тому зараз готуємо перші пускові комплекси до введення в експлуатацію", - зазначив CEO SAGA Development Андрій Вавриш.

За даними девелопера, чинний Генплан Києва передбачає трансформацію південної та центральної частини Подільсько-Куренівського промвузла під поліфункціональне використання, зокрема житлово-суспільну забудову та зелені насадження.

Ухвалений Київрадою 29 вересня 2016 року ДПТ Рибальського острова передбачає збільшення протягом п'яти років площі кварталів багатоквартирної забудови на Рибальському острові до 44,4 га із 5,3 га, скорочення площі ділянок іншого призначення з нинішніх 71,62 га до 3,95 га. У такий самий термін передбачається збільшити чисельність населення в межах ДПТ до 20,9 тис. людей із нинішніх 1,3 тис. осіб.

Будівництво житлового району Rybalsky на дев’ять житлових будинків розпочалося в грудні-2016.

Девелопером проекту виступає SAGA Development, генеральним підрядником - KDD Engineering, партнери проекту - Perfect Group, ХК "Київмісьбуд" (Київ).

ТОВ "Ріверсайд Девелопмент Лтд." (SAGA Development) створено в 2015 році, основним видом діяльності є організація спорудження будівель.

Згідно з даними Єдиного держреєстру юросіб та осіб-підприємців, на липень 2018 року учасниками ТОВ є корпорація "Тревор Бізнес С.А." (50%, Панама) "Рокбері Інвест Інк." (50%, Беліз).

Статутний капітал компанії становить 1 тис. грн.

ЕЩЕ ПО ТЕМЕ:

РЕКЛАМА

ПОСЛЕДНЕЕ

Время ограничения мощности энергоснабжения для промышленности увеличилось более чем в два раза – облэнерго

"Эпицентр" фиксирует рост спроса на зарядные станции в 4,5 раза и готов к возможному скачку запросов на генераторы

Дефицит э/э значительный в течение почти всех суток, за исключением часов активной работы ВИЭ – "Укрэнерго"

"Нафтогаз" готов предоставить свою инфраструктуру для оперативного подключения газовой генерации э/э и обеспечить ее газом – СЕО

Харьковчане и жители области получат увеличенную субсидию и льготу на электроэнергию в неотапливаемый сезон

НБУ в среду ослабил курс гривни на 9 коп.

Великобритания увеличит свой вклад в Фонд поддержки энергетики на £20 млн – Минэнерго

США выделят более $190 млн на поддержку энергосектора Украины в течение пяти лет

Украина войдет в следующий отопительный сезон с запасами в ПХГ не менее 13 млрд куб. м – глава Нафтогаза

Шмыгаль поручил утвердить графики ремонта энергообъектов и усилить их защиту до начала отопительного сезона 2024/25 гг

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА