15:10 08.11.2023

Синергія зірок у ТРК "Проспект": чим дивував ТРК на благодійному концерті до свого 9-ти річчя?

3 хв читати
Синергія зірок у ТРК "Проспект": чим дивував ТРК на благодійному концерті до свого 9-ти річчя?

Реклама

ТРК "Проспект", українського провідного девелопера торговельних центрів — Arricano, до 9-ти річчя співдружності ТРК та ком’юніті організував благодійний концерт "Синергія зірок". Захід присвячений відвідувачам, орендарям і команді торговельно-розважального комплексу, які протягом 9 років спільно створювали та розвивали справжній центр суспільного життя, в якому кожен може знайти для себе те, що йому необхідно.

4 листопада ТРК "Проспект" об’єднав відвідувачів на благодійному концерті "Синергія зірок", усі зібрані кошти з якого вже спрямовані у волонтерський штаб "Зграя" на закупівлю наповнення для тактичних аптечок і теплої форми для військових — справжніх зірок, які щодня нас оберігають. Будь-яка сума донату є важливим внеском у перемогу України та підтримку наших захисників, тож Arricano дякує кожному, хто долучився до благодійного збору.

Зірковим хедлайнером заходу став український гурт KAZKA — амбасадор сучасної української музики та світова сенсація. Популярний бенд заполонив серця слухачів й тримав увагу аудиторії упродовж усього концерту. Спільнота ТРК співала улюблені треки разом із KAZKA, знімала концерт на відео та зробила неймовірну кількість фото.

ТРК "Проспект" до свого 9-ти річчя підготував дуже багато приємних сюрпризів для ком’юніті, зокрема 4 листопада розіграв смартфон Samsung Galaxy Fold5 від Samsung Experience Store та безліч інших призів від партнерів. Відвідувачі майже упродовж місяця, поки діяла акція, робили покупки у ТРК, активно реєстрували чеки, тож на момент оголошення результатів аудиторія заполонила весь фудкорт торговельного комплексу. Переможниця розіграшу, яка виграла головний приз, неймовірно зраділа такому сюрпризу, зауважила, що приїхала саме по нього, й пообіцяла подарувати новий смартфон чоловіку, який чекав на неї вдома. Стильний ґаджет  від Samsung Experience Store стане чудовим помічником у роботі та примноженні перемог.

Для найменших відвідувачів торговельний комплекс підготував спеціальну розважальну програму та захопливий квест "У пошуках пригод", цікаві майстер-класи та розваги від школи робототехніки Robocode, а ще усім дітям артмайстриня під час івенту робила тематичний стильний аквагрим. Тож діти досхочу розважалися, танцювали, сміялися та разом із палеонтологами Шранкелем і Дранкелем поринули у світ пригод. Найактивніші отримали солодкі подарунки — фірмові капкейки "Синергія зірок", створені спеціально до 9-ти річчя ТРК "Проспект".

Дорослі у цей час насолоджувались досконалим звучанням оркестру Національної опери України та Національної філармонії України, чарами пісочної шоуанімації з історією ТРК "Проспект" та танцювальним перформансом від чоловічого шоубалету Revolvers.

Крім цього, під час благодійного аукціону продали унікальний брелок з уламка російської "сушки", яку збили в Київській області, пластинку з відомими хітами гурту KAZKA, 5 брендованих худі, які особисто підписала солістка Олександра Заріцька, а також подарунковий набір приємних сувенірів від UAmade.

Благодійний івент "Синергія зірок" завершила автограф-сесія хедлайнера — українського гурту KAZKA. Ком’юніті ТРК зробило дуже багато спільних світлин разом із солісткою Олександрою Заріцькою, аби залишити собі фотозгадку про неймовірний 9-ий День народження ТРК "Проспект".

Дякуємо всім відвідувачам, орендарям, партнерам, які роблять торговельний комплекс таким неповторним та наповнюють його енергією щастя і радості. Попереду багато спільних досягнень та перемог, аби синергія зірок ТРК "Проспект" сяяла ще яскравіше!

Генеральний партнер — Samsung Experience Store.

Партнери: MULTIPLEX, "Цитрус", Sribna Kraina, Pandora, Under Armour, Decathlon, "Золотий Вік", VOVK, Robocode, "Будинок іграшок", Discounterra, Walker, women'secret, SPRINGFIELD, Provocator, BAGS etc, "Сушия", Greek House, Yves Rocher, BROCARD, UAmade.  

 

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Переживіть будь-яку ситуацію з портативним касовим апаратом!

Досягли мети за 60 днів: 20 млн грн для ЗСУ зібрали за ініціативи Групи компаній DIM та БФ "Захист майбутнього"

Переваги радіочастотних процедур для обличчя та тіла

Безбарʼєрність та інклюзивність при відновленні країни: у Києві пройшов другий Український будівельний конгрес

Як подолати страх і діяти під час повітряної тривоги

"Украдене щастя" - прем’єра в Київському академічному театрі ляльок

Мистецький проект "Митці для Перемоги. Квітуча Україна": мистецтво здатне об'єднувати людей та надихати на боротьбу за світле майбутнє навіть у найтяжчі часи

Спільнота рідних військовослужбовців за чіткі терміни служби

Форум «Зерно. Свині. М’ясо-2024» відбудеться 12 червня

Бізнес-форум національної ідентичності «ЧАС ДІЯТИ.UA» в Києві об'єднав представників бізнесу та громад

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА