13:43 04.10.2023

“Добробут” підтримає найбільший в Європі благодійний забіг для збору коштів на допомогу жінкам з раком молочної залози

3 хв читати

7 жовтня в Національному комплексі «Експоцентр України»/Урбан-Парк відбудеться масштабний благодійний забіг для збору коштів на закупівлю препарату для лікування раку молочної залози – Race for the Cure. Забіг організовує фонд підтримки дорослих онкопацієнтів Inspiration family за підтримки медичної мережі “Добробут” та інших партнерів.

Символом боротьби з раком молочної залози є рожева стрічка, тож одна з особливостей забігу – учасники повинні мати на собі елемент рожевого. Це може бути предмет одягу, аксесуар, стрічка тощо.

Рак молочної залози — найпоширеніше онкологічне захворювання серед жінок. Понад 500 тис жінок у світі помирає через нього щороку. Хворіють на рак грудей і чоловіки. За даними Національного канцер-реєстру, у 2021 році в Україні захворювання було діагностоване у понад 14 тис пацієнтів, з них 114 – чоловіки. У майже 20% випадків рак молочної залози в Україні виявляють вже на пізніх стадіях.

Значно погіршила доступ до медичної допомоги й належного лікування повномасштабна війна, яку веде росія проти нашої держави. Тож потреба українських онкопацієнтів у допомозі та підтримці зросла.

“Жовтень – це місяць обізнаності про рак молочної залози. Ми хочемо привернути увагу до потреб і проблем онкопацієнтів та раді можливості долучитися до найбільшого забігу Європи на підтримку жінок із раком молочної залози. Рак – це не вирок. Обізнаність, профілактика та вчасна діагностика можуть врятувати життя”, – зазначає директорка з маркетингу медичної мережі “Добробут” Анна Швед.

Медична мережа “Добробут” вже не вперше підтримує забіг фінансово та інформаційно. Також цього року у Race for the Cure знову візьме участь команда працівників мережі. Також “Добробут” надасть 12 переможцям забігу сертифікати на безоплатну консультацію лікаря-мамолога, а також УЗД-діагностику або мамографію (залежно від віку жінки).

Реєстраційний внесок для участі у забігу – 15 євро.

Долучайтесь!

Як долучитись до забігу

Офлайн у м. Київ

Зареєструватись, сплатити внесок та взяти участь у великому забігу на дистанції 2, 5 або 10 км. Кожен учасник може за бажанням пройти дистанцію пішки, адже головна мета заходу – не спортивні перемоги, а залученість до великої мети.

Початок реєстрації учасників: 08:00 // Старт: 09:00 // Нагородження призерів: 10:00

Локація: м. Київ, Національний комплекс “Експоцентр України/ВДНГ/VDNG”, Урбан-Парк

Реєстрація на забіг: https://www.raceforthecure.eu/uk/Races/Race/Id/54

Офлайн у будь-якому іншому місті

Долучитися до пробігу Race for the Cure® можна в будь-якому місті та навіть за кордоном. На сьогодні вже є зареєстровані команди з Німеччини, Швейцарії, Іспанії, Кіпру та Америки.

Для участі в забігу потрібно протягом жовтня пробігти або пройти будь-яку комфортну дистанцію. Парк біля дому, стадіон, бігова доріжка – місце визначає кожен учасник самостійно.

Для участі потрібно зареєструватися тут: https://www.raceforthecure.eu/uk/Participate/Steps/Info

Підтримати донатом:

Будь-хто може підтримати великий збір у 2 мільйони гривень фінансово та задонатити комфортну суму. Це можна зробити за посиланням: https://www.raceforthecure.eu/uk/Races/Race/Id/54

Довідка:

“Добробут” – одна з найбільших в Україні приватних медичних мереж. До мережі входять 17 медичних центрів в Києві та Київській області, служба невідкладної допомоги, стоматологія та аптеки. Медичні центри мережі надають послуги для дітей та дорослих за понад 75 медичними напрямами. Щороку фахівці “Добробуту” проводять понад 7 000 операцій. У мережі працюють 2700 співробітників.

Від перших днів війни лікувально-діагностичний центр “Добробуту” в Києві безоплатно надавав ургентну медичну допомогу захисникам України та пораненому внаслідок бойових дій населенню в режимі 24/7. Завдяки діяльності благодійних фондів Direct Relief International та “Фундації Добробут” у ЛДЦ “Добробут” можуть отримати безоплатну допомогу поранені військові та люди, що опинилися в скрутному становищі через війну. “Добробут” став першою приватною мережею в Україні, яка отримала фінансування від федерального уряду США – за підтримки Корпорації міжнародного фінансування США (U.S. International Development Finance Corporation, DFC) компанія побудує сучасний центр фізичної реабілітації.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На тлі загострення бойових дій поблизу Харкова МКЧХ збільшує обсяг допомоги внутрішньо переміщеним особам

Розвиток підприємництва в Україні: у банку розповіли, що впливатиме в майбутньому на кількість нових ФОП

17 травня КБФ проведе онлайн-дискусію щодо конфіскації російських активів

Ламінат і міжкімнатні двері: якість від Торгової Мережі Zavod Parketu

"Інтергал-Буд" у трійці лідерів за обсягами будівництва під час війни

18 травня відбудуться урочистості з нагоди Дня сорту винограду «Одеський чорний» - УКРСАДВИНПРОМ

"Украдене щастя" - прем’єра в Київському академічному театрі ляльок

Боротьба з екоцидами і ядерним тероризмом, гуманітарне розмінування й очищення води

Літо в Туреччині, сезон 2024: вигідні пропозиції від АНЕКС Тур

Парафія св. Миколая в Києві передала благодійну допомогу для потреб сил оборони України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА