13:22 29.12.2023

Медмережа "Добробут" відкрила офтальмологічну клініку в Києві

2 хв читати
Медмережа "Добробут" відкрила офтальмологічну клініку в Києві

Медична мережа "Добробут" відкрила офтальмологічну клініку на базі своєї багатопрофільної лікарні на проспекті Бажана в Києві.

Як повідомляють у пресрелізі медмережі, клініка надає повний спектр офтальмологічних послуг - від амбулаторного прийому та діагностики до хірургічних втручань будь-якої складності.

Команду офтальмохірургів клініки "Добробут" очолює подружжя - доктор медичних наук професор Андрій Сергієнко та кандидат медичних наук Вікторія Сергієнко. Професор Сергієнко 35 років розвиває галузь лікування захворювань сітківки і рідкісних патологій очей. Він провів понад 30 тис. операцій у Європі, Азії та Африці.

У команді клініки консультують і оперують вісім лікарів. Вони залучатимуть до співпраці колег із інших медичних напрямів "Добробуту": нейрохірургів, ендокринологів, кардіологів, онкодерматологів.

Медмережа уточнює, що клініка, зокрема, надає медичну допомогу військовим з ураженням очей дрібними металевими уламками або вибуховою хвилею.

"Війна спричинила зростання не лише попиту на офтальмологічні послуги, а й складності проблем, з якими приходять пацієнти. Співпраця з іншими лікарями "Добробуту" надасть нам змогу розвивати нові напрями, як-от офтальмогенетика і нейроофтальмологія для лікування складних захворювань", - наводять у пресрелізі слова професора Сергієнка.

"Добробут" - одна з найбільших в Україні приватних медичних мереж. У портфелі компанії 17 медичних центрів у Києві та Київській області, служба невідкладної допомоги, стоматологія та аптеки. Медичні центри мережі надають послуги для дітей і дорослих за більш ніж 75 медичними напрямами. Щорічно фахівці "Добробуту" проводять понад 7 тис. операцій. У мережі працюють понад 2,8 тис. співробітників.

Завдяки співпраці з міжнародними благодійними організаціями Direct Relief International, Children of War Foundation, International Medical Corps та University of Miami Global Institute, а також завдяки роботі благодійного фонду "Фонд Добробут" клініки мережі продовжили свою роботу навіть під час воєнних дій і значну частину медичних послуг надавали безоплатно. З перших днів війни лікувально-діагностичний центр "Добробуту" в Києві безоплатно надавав ургентну медичну допомогу захисникам України та пораненим цивільним у режимі 24/7.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вакцин від сказу в Україні достатньо, але можна очікувати зростання захворюваності - Кузін

До безоплатного зубопротезування для військовослужбовців і ветеранів можуть приєднатися ще 38 клінік

Мобільні медбригади ТЧХУ за місяць надали допомогу понад 2100 жителям віддалених місць Черкаської області

AstraZeneca вилучає з обігу вакцину проти COVID-19

В Україні не зафіксовано жодного випадку несприятливих наслідків після вакцинації проти COVID-19 - Кузін

Алгоритми ШІ можуть підвищити точність діагностики, але повноцінно замінити медика наразі не можуть - експерти

МОЗ підготувало всі нормативні акти для запуску роботи закону про медканабіс

Клініки ще семи європейських країн готуються приєднатися до програми міжнародного медичного партнерства

Фонд Порошенка купив кисневу барокамеру для лікування поранених і профінансував ремонт відділення

USAID запустив два проєкти відновлення медінфраструктури в Харківській і Запорізькій областях

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА