16:05 06.10.2020

Динаміка будівництва за вересень

7 хв читати
Динаміка будівництва за вересень

Шановні покупці, радо ділимося інформацією щодо динаміки будівництва наших житлових комплексів. До вашої уваги інформація станом на 1 жовтня 2020 року:

ЖК Sky Avenue, адреса: вул. Народного Ополчення, 3

Секції №1, 2
Ми закінчили влаштування монолітного каркаса. Влаштування стін і перегородок із цегли знаходиться на завершальному етапі та складають майже 95%. Монтаж віконних конструкцій виконано майже на 70%, влаштування фасадів майже на 50%, оздоблення квартир (без ремонту) майже на 40%, монтаж та пусконалагодження ліфтів на 30%.

Секції №3, 4, 5
На об’єкті продовжується улаштування вертикальної гідроізоляції підвальної частини — виконано на 50%. Улаштування монолітного каркаса виконано майже на 60%, а от улаштування стін і перегородок із цегли на 35%.

Паркінг
На всю триває улаштування котловану. Готовність робіт — 35%.

ЖК «Теремки», адреса: вул. Академіка Заболотного, 15

3 черга: Секції №4, 5, 6
Готовність будинку — 100%! Наразі займаємося доробками з благоустрою території.

4 черга: Секція №7
На 83% виконано перекриття вертикальних елементів 21-го поверху. Виконуються роботи кладок зовнішніх стін з 2 по 10 поверх — 40%.

4 черга: Секція №8
Виконано перекриття вертикальних елементів 24-го поверху — готовність майже 100%. Виконуються роботи кладок зовнішніх стін з 1 по 16 поверх — 60%.

4 черга: Секція №9
Перекриття вертикальних елементів 25-го поверху добігає кінця та виконано на 98%. Тривають роботи з кладок зовнішніх стін з 1 по 16 поверх — 60%. Стартувало встановлення вікон з 2 по 3 поверх — 10%.

4 черга: Секція №10
Перекриття вертикальних елементів 25-го поверху виконано на 98%. Роботи з кладок зовнішніх стін з 1 по 16 поверх виконано на 60%, установка вікон з 2 по 3 поверх на 10%.

Підземний паркінг
Наразі триває бетонування вертикальних елементів — 85%. Виконується бетонування плити перекриття паркінгу — 75%.

ЖК «Озерний гай Гатне», адреса: с. Гатне, вул. Свободи, 1

Будинок №9
Будинок збудований! Добігають до кінця роботи з облаштування місць загального користування — 80%. Квартир з ремонтом — 55%, а облаштування прибудинкової території — 70%.

Будинок №7
Кладка зовнішніх і внутрішніх стін добігає до кінця. Улаштування зовнішніх мереж — 60%. Облаштування покрівлі та димовидалення — 95%. Облаштування вхідних груп — понад 90%. Ліфти — 90%. Монтаж віконних блоків – 20%. Стартували фасадні роботи – 7%.

Будинок №8
Облаштування покрівлі знаходиться на фінальній стадії. Улаштування зовнішніх мереж — 75%,  внутрішніх мереж — понад 80%. Фасадні роботи також добігають до логічного завершення та складають 95%. Ліфти – 95%. Облаштування вхідних груп завершено! Штукатурка стін — 50%, стяжка підлоги — 5%.

Будинок №43
Кладка зовнішніх і внутрішніх стін та монтаж віконних блоків практично завершена! Облаштування покрівлі також наближається до фінішної прямої та складає майже 90%. Монтаж ліфтів та улаштування зовнішніх мереж — 90%. Фасадні роботи — 70%. Улаштування внутрішніх мереж — 20%. Штукатурка стін — 3%.

Будинок №42
Монолітні роботи та кладка зовнішніх й внутрішніх стін на фінальній стадії! Облаштування покрівлі – 85%. Монтаж віконних блоків також добігає до кінця та становить 98%. Фасадні роботи — 80%. Зовнішні мережі — 90%, внутрішні мережі — 15%.

ЖК «Нивки-Парк», адреса: просп. Перемоги, 67

Будинок №8
Триває облаштування благоустрою території та чистова обробка місць загального користування. Облаштування фасаду добігає до кінця та становить 95%.

Секція В
Стяжка до 16-го поверху. Штукатурка до 14-го поверху.

Секція Г
Виконані штукатурка та стяжка до 16-го поверху.

Секція Б
Штукатурка виконана до 16-го поверху. Стяжка до 13-го.

Будинок №7
Влаштування фасаду — 90%.

Секція Е2
Штукатурка виконана до 17-го поверху. Стяжка до 3-го.

Секція Е1
Штукатурка до 14-го поверху.

Секція В
Штукатурка до 14-го поверху.

Будинок №12

Секція Г
Триває влаштування монолітного каркаса на покрівлі. Влаштування кладки на 16-му та 17-му поверхах. Вікна встановлено до 15 поверху.

Секція І
Триває влаштування монолітного каркаса на покрівлі. Улаштування кладки на 14 поверсі.

Секція Є
Триває влаштування монолітного каркаса на покрівлі. Влаштування кладки на 12 поверсі.

Секція Б
Триває влаштування монолітного каркаса на покрівлі. Влаштування кладки на 12 поверсі.                

Будинок  №11
Влаштування монолітного каркаса секцій І та Ж на 4-му поверсі.

Будинок №10
Секція Б та Г: виконано фундамент.
Секція Є: триває улаштування фундаменту.

Будинок №9
Секція А та Б: улаштування котловану.

Дитячий садочок
Кладка стін 4-го поверху та покрівлі.

ЖК «Академ-Квартал», адреса: пров. Приладний, 10

До вашої увага динаміка робіт будинків №1, 2 та 3. Радо повідомляємо, що будинки №1 та №2 практично завершені.

Будинок №1
Переважна більшість робіт завершені або знаходяться на фінішній прямій. От як, наприклад, монтаж ліфтів і пусконалагоджувальні роботи, які на сьогодні складають 85% виконання. Монтаж блискавкозахисту виконаний на 95%. Також тривають роботи з оздоблення першого поверху (відсоток виконання — 70).

Будинок №2
Подібна ситуація і з будинком №2. Він практично готовий. Переважна більшість робіт завершені або знаходяться на фінішній прямій. Тривають роботи з оздоблення першого поверху — 65%. Блискавкозахист встановлено на 80%.

Будинок №3
Вже завершені: влаштування основного пальового поля, влаштування фундаментної плити та монтаж крана. Розпочато влаштування монолітного каркаса 2-го поверху.  

ЖК «Сирецькі Сади», адреса: вул. Івана Виговського (Маршала Гречко), 18Г
З радістю повідомляємо, що роботи в перших чотирьох будинках комплексу завершені! Будинки №5, 6, 7 та 8 знаходяться у процесі будівництва. Детальніше у цифрах:

Будинок 5
Завершені роботи з влаштування котловану та пальового поля, влаштування фундаментної плити та монолітного каркаса, стін і перегородок із цегли, влаштування каркаса вхідних груп. Тривають монтаж та пусконалагодження ліфтів — 80%, монтаж вікон — 90%, водопостачання та каналізація — 80%, опалення — 80%, електропостачання та протипожежні системи — 80%. Штукатурка стін та улаштування стяжки готові на 80%. Утеплення та облаштування фасадів практично завершені й готові на 95%. Улаштування покрівлі також виконано на 90%. Стартувало встановлення дверей — 15%, роботи з благоустрою зроблені на 25%.   

Будинок 6
Завершені роботи з влаштування котловану, пальового поля та фундаментної плити. Тривають роботи з влаштування монолітного каркаса підвалу.  

Будинок 7
Завершені роботи з влаштування котловану, пальового поля та фундаментної плити. Тривають роботи з влаштування монолітного каркаса підвалу. Влаштовано монолітний каркас на рівні 8-го поверху. Триває влаштування стін та перегородок із цегли у підвалі.  

Будинок 8
Завершені роботи з влаштування котловану, пальового поля, фундаментної плити та монолітного каркаса. Влаштовано монолітний каркас на рівні 8-го поверху. Триває влаштування стін та перегородок із цегли на рівні 16 поверху. Також завершено влаштування каркасу вхідних груп.

ЖК CITY HUB, адреса: вул. Кудряшова, 8-10

Будинок №1
Секція №1
Встановлюються вертикальні конструкції 4-го поверху. Триває зведення стін цокольного поверху.
Секція №2
Встановлюються вертикальні конструкції 5-го поверху. Триває зведення стін 1-го поверху. Триває влаштування палевого поля під паркінг.

Будинок №2
Тривають підготовчі роботи під будівництво.
Нагадуємо, що «Інтергал-Буд» за власний кошт проводить реконструкцію дощового колектора на вул. Кудряшова.

ЖК «Причал 8», адреса: вул. Канальна, 8

Секція №1
Влаштування фасадів — понад 85%. Влаштування покрівлі понад 95%. Монтаж ліфтів та пусконалагоджувальні роботи — 30%. Оздоблення місць загального користування та спеціальних приміщень — 50%. Система внутрішнього водопостачання та каналізації, опалення, електропостачання, протипожежних систем — виконані на 30%.

Секція №2
Влаштування покрівлі на фінішній прямій і складає 95%. Влаштування фасадів — 85%. Монтаж ліфтів та пусконалагоджувальні роботи — 40%. Оздоблення місць загального користування та спеціальних приміщень — майже 50%. Система внутрішнього водопостачання та каналізації, опалення, електропостачання, протипожежних систем — 30%.

Секція №3
Завершується влаштування стін та перегородок 24-го поверху! Триває монтаж металопластикових конструкцій, вхідних дверей у квартири та дверей МЗК — 60%.

Секція №4
Завершується улаштування стін та перегородок 22-го поверху!

Секція №5
Влаштування моноліту 7-го поверху.

Секція №6
Влаштування моноліту 5-го поверху.

Секція №7
Влаштування моноліту 2-го поверху.

ЖК «INTERGAL CITY», адреса: вул. Старонаводницька, 16Б

На башті «А» виконуються вертикальні елементи 12-го поверху.
На башті «Г» армується плита перекриття 23-го поверху.
На башті «В» виконані вертикальні елементи 11-го поверху, влаштовуються парапети та конструкції для примикання повітряного мосту.
На башті «Д» завершено виконання пальового поля, розпочато роботи з армування фундаментної плити.
У Лівому крилі розпочали виконання монолітних конструкцій каркасу.

 

Дякуємо за увагу! «Інтергал-Буд» — надійна будівельна компанія, яка працює для людей!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА