12:36 17.11.2017

Стратегії із повернення Донбасу і Криму мають бути виписані в два окремих закони

2 хв читати
Стратегії із повернення Донбасу і Криму мають бути виписані в два окремих закони

Для повернення під державний суверенітет Донбасу і Криму мають застосовуватися різні сценарії, а в одному документі виписати однакову стратегію - безглуздо, вважає народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка" Олександр Бригинець.

Як повідомляє в п'ятницю прес-служба БПП, О.Бригинець розповів, що провів опитування на своїй сторінці в соцмережі Facebook, за результатами якого 80% людей не вважають, що стратегія повернення Донбасу і Криму має бути однакова для цих територій.

"Тому мене дивує, що депутати, які в цій темі досвідченіші, вважають, що стратегія повернення Криму, який Росія визнає своєю територією, де стоять офіційні російські підрозділи, не відрізняється від системи повернення Донбасу, де Росія каже, що її сил немає, немає її збройних підрозділів. Ми розуміємо, що це брехня, але позиція РФ з цих питань різна. Як на мене, то мають застосовуватися різні сценарії, різні системи із повернення Донбасу і Криму. В одному документі виписати однакову стратегію – немає сенсу", - зазначив О.Бригинець.

За його словами, сценарії після повернення Донбасу і повернення Криму мають міститися в різних законах.

"Є закон про деокупацію Донбасу, є стратегія повернення Криму, виходячи з цих пунктів, треба і виписувати два різні закони і кожен закон має виконувати своє завдання. А ми створюємо універсальну стратегію повернення цих територій, що, на моє переконання, не дасть бажаного результату", - зазначив парламентарій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

КМІС: 40% опитаних українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії впевнені, що у війні переможе Україна

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА