14:17 19.03.2014

Тенюха і Ярему не впустили в Крим, скликано термінове засідання РНБО - міністр соцполітики Денісова

2 хв читати
Тенюха і Ярему не впустили в Крим, скликано термінове засідання РНБО - міністр соцполітики Денісова

Першого віце-прем'єра України Віталія Ярему і в.о. міністра оборони Ігоря Тенюха не впустили в Крим, за цим фактом і щодо ситуації в Криму загалом відбудеться екстрене засідання Ради національної безпеки і оборони України, повідомила міністр соціальної політики Людмила Денісова.

"Тенюха і Ярему не пустили в Крим. Тому зараз відбудеться екстрене засідання РНБО, і вони будуть вирішувати ці питання", - сказала вона журналістам у середу в Києві.

Л.Денісова зазначила, що їй невідомі жодні подробиці цього інциденту.

Вона також повідомила, що на засіданні може розглядатися питання про виплати соціального забезпечення та пенсій українським громадянам, оскільки через блокування держказначейства ці виплати не проводяться.

"Мене дуже хвилює, що зараз буде відбуватися в Криму, тому що всі соціальні виплати, які можна було перерахувати авансом, ми зробили. А зараз пенсії ми не може так провести, оскільки банки відмовляються таким чином нараховувати пенсії", - додала Л.Денісова

Раніше в середу прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив В.Яремі та І.Тенюху терміново вилетіти в Крим. Міністр Кабінету Міністрів України Остап Семерак повідомив журналістам у середу, що українські високопосадовці вирушили до Криму "для врегулювання ситуації і недопущення ескалації конфлікту і її переходу у військовий конфлікт".

Голова уряду самопроголошеної Республіки Крим Сергій Аксьонов заявив "Інтерфаксу", що В.Ярему і І.Тенюха не пустять в Крим: "У Криму їх не чекають. У Крим ніхто їх не пустить, і відправлять їх назад".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА