17:26 09.08.2013

Музикантам Bloodhound Gang треба заборонити в'їзд в Україну назавжди - Азаров

2 хв читати
Музикантам Bloodhound Gang треба заборонити в'їзд в Україну назавжди - Азаров

Гурту Bloodhound Gang, учасник якої осквернив під час виступів український і російський прапори, необхідно назавжди заборонити в'їзд в Україну, вважає прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Я вважаю, що це не тільки обурливо, це показник украй низької культури, а точніше - безкультур'я виконавців і тих, хто запросив їх на концерт... Цим людям треба заборонити в'їзд в Україну назавжди", - написав він на своїй сторінці у Facebook, спілкуючись із користувачами в п'ятницю.

М.Азаров вважає, що в Міністерстві культури в майбутньому необхідно створити документ, що суворо регламентуватиме неприпустимість таких дій на публічних заходах.

Як повідомлялося, гурт Bloodhound Gang розпочав тур країнами СНД з України. Пізніше в Інтернеті з'явилося відео, на якому видно, як під час концерту в Києві 30 липня артист поливав сечею сцену, при цьому прицілюючись на синьо-жовтий прапор України, який був на сцені. А в одеському клубі "Ібіца" 41-річний бас-гітарист гурту Bloodhound Gang Евіл Джаред Хасселхофф використав прапор Росії як туалетний папір. Спаплюжений прапор він кинув у натовп, де його підхопив один із фанатів.

Печерське райуправління міліції Києва відкрило кримінальне провадження з кваліфікацією за ч. 1 ст. 338 (наруга над державними символами України) та ч. 1 ст. 296 (хуліганство), а Головне управління МВС в Одеській області внесло матеріали справи до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Служба безпеки України поінформувала, що заборонила в'їзд на п’ять років в Україну музиканту гурту Джареду Хенегану (Jared Henegan, більш відомий як Евіл Джаред Хасселхофф), за осквернення національних символів. Крім того, всім музикантам групи на п’ять років закрили в'їзд до РФ.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА