10:32 03.07.2013

Спікер розпорядився забрати картки для голосування у Домбровського та Балоги

1 хв читати
Спікер розпорядився забрати картки для голосування у Домбровського та Балоги

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак розпорядився анулювати картки для персонального голосування народних депутатів Олександра Домбровського та Павла Балоги.

"Я даю доручення анулювати картки для персонального голосування Олександра Домбровського та Павла Балоги, припинити нарахування відповідних виплат. Водночас припиняються повноваження помічників і консультантів, які працювали з Домбровським а Балогою", - повідомив спікер на ранковому пленарному засіданні парламенту в середу.

Як повідомлялося, 8 лютого 2013 року ВАСУ визнав неможливим встановити результати виборів у двох округах - №11 (Вінницька область) та №71 (Закарпатська область), незважаючи на те, що ЦВК визнала обраними в цих округах та зареєструвала народними депутатами відповідно О.Домбровського та Павла Балогу, після чого вони склали присягу. ВАСУ скасував постанови ЦВК у частині реєстрації зазначених народних депутатів і визнав відсутність у них статусу та повноважень народних депутатів України.

Автор позову до В.Рибака, колишній народний депутат Юрій Кармазін 12 червня повідомив, що Окружний адмінсуд Києва зобов'язав спікера парламенту вилучити посвідчення та картки для голосування П.Балоги та О.Домбровського.

Спікер парламенту оскаржив це рішення. Проте 21 червня Київський апеляційний адміністративний суд відмовився задовольнити апеляційну скаргу В.Рибака.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА