14:49 07.05.2013

Опозиція намагається видати відсутність спільного кандидата в мери Василькова за тиск влади, заявляють у Партії регіонів

2 хв читати
Опозиція намагається видати відсутність спільного кандидата в мери Василькова за тиск влади, заявляють у Партії регіонів

Заява прес-служби партії "Батьківщина" про причетність Партії регіонів до відмови в реєстрації кандидата від партії "УДАР" у мери Василькова (Київська обл.) є спланованою провокацією, заявляють у Київській обласній організації Партії регіонів.

"Зокрема, з метою реєстрації кандидатами на посаду Васильківського міського голови Київської області на позачергових виборах міського голови, які мають відбутися 2 червня, від політичної партії" УДАР "було подано одночасно два пакети документів - на Сергія Сабова та Ольгу Змаєву", - наголошується в заяві Партії регіонів.

У Партії регіонів нагадують, що відповідно до закону про місцеві вибори, заяву про висунення кандидата має підписати голова місцевої організації політичної партії "УДАР". Але документи, надані С.Сабовим, підписав Андрій Куватов, а О.Змаєвої - Ольга Тягун.

За даними Реєстраційної служби Васильківського міськрайонного управління юстиції, на сьогодні керівником Васильківської міської організації політичної партії "УДАР" є Тягун Ольга Михайлівна. Інших звернень до реєстраційної служби з питання реєстрації змін керівних органів партії від місцевого "УДАР" не надходило, наголошують у заяві.

"Це свідчить про те, що "УДАР" не намагається зареєструвати зміни у керівництві, як того вимагає законодавство. Сьогодні опозиція свій внутрішньопартійний конфлікт представляє як спробу влади вплинути на виборчий процес мера у Василькові. На жаль, представники опозиції неодноразово використовували таку технологію для дискредитації виборчої комісії, побачивши слабкість своїх кандидатів у виборчих перегонах. Внутріпартійні чвари серед лав опозиції, відсутність спільної позиції з висунення кандидатів сьогодні намагаються представити як тиск влади і правлячої партії на виборчий процес", - наголошують у Партії регіонів.

Як повідомлялося, опозиція звинуватила владу в реєстрації підставного кандидата в мери Василькова від партії "УДАР". Вона заявила, що єдиним узгодженим кандидатом від опозиції на виборах мера Василькова є С.Сабов.

Верховна Рада призначила вибори мера Василькова на 2 червня 2013 року.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА