07:00 04.07.2023

Затриманий на хабарі голова Тернопільської облради повернувся на роботу

2 хв читати

Затриманий на хабарі голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко повернувся на роботу з 3 липня, передає видання "Суспільне".

"Тернопільська обласна рада працює, всі виконують покладені на них обов'язки і завдання, повноцінно робочий режим у нас триває. Відсьогодні на роботі", - сказав Головко.

Головко прокоментував судову справу, розпочату проти нього Національним антикорупційним бюро та Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою.

"Ті обвинувачення, які мені інкримінують - неправомірна вигода, так би мовити, в народі хабар - ніщо інше, як повний маразм, абсурд і провокація. Обласна рада вже майже 2 роки не має жодного стосунку до бюджету. Ми не виділяємо жодної копійки Ми на це жодним чином не впливаємо", - сказав він.

Голова облради наголосив, що "так званий хабар або неправомірна вигода, це коли людина дає якісь послуги і за це з нею якось розраховуються або дякують. З нашого боку не було жодних дій. Це не що інше, як просто підступна, цинічна провокація".

Як повідомлялося, Головка, затриманого за корупцію, звільнили з-під варти після внесення застави в розмірі 805 тис грн.

У понеділок, 26 червня, антикорупційні органи України затримали голову Тернопільської облради та двох заступників голови Тернопільської військово-цивільної адміністрації за вимагання коштів у бізнесмена-волонтера. За інформацією НАБУ, затримані вимагали майже 1,8 млн грн. у власника підприємства за підписання актів виконаних робіт із будівництва та ремонту інфраструктурних об'єктів комунальним підприємством Тернопільської облради.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Керівництво Ізраїлю не сприймає планів видати ордери МКС на арешт Нетаньяху і глави ізраїльського Міноборони

У ЄС закликали припинити напади на медичні заклади на палестинських територіях

Раді рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, що зрівнює в правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни

Індія братиме участь у майбутньому Саміті миру в Швейцарії - ЗМІ

Двох харків'ян, які наводили ворожий вогонь на місця зосередження ЗСУ, засуджено до 15 років в'язниці - прокуратура

Міноборони затвердило нову політику про людський капітал у Силах оборони

Росіяни намагатимуться просунутися далі й створити буферну зону вздовж українського кордону, більше допомоги Україні на підході - глава Пентагону

ВР рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, який регулює діяльність держорганів щодо пошуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

До суду скеровано обвинувачення проти ексмера Куп'янська, який здав місто в перші дні повномасштабного вторгнення РФ

Прокурор МКС запитує ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю, міністра оборони та лідерів ХАМАСу щодо ситуації в Палестині - сайт суду

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА