20:59 26.04.2024

У скоєній головою Броварської райадміністрації ДТП постраждали троє дорослих і дитина, чиновника буде звільнено

2 хв читати
У скоєній головою Броварської райадміністрації ДТП постраждали троє дорослих і дитина, чиновника буде звільнено
Фото: https://www.facebook.com/pol.kyivregion/

Голова Київської обласної державної адміністрації Руслан Кравченко підтвердив, що голова Броварської районної державної адміністрації Володимир Майбоженко справді вчинив дорожньо-транспортну пригоду та анонсував його звільнення з посади.

"Голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено. Це єдиний правильний крок після жахливого інциденту, який стався в Броварах і внаслідок якого постраждали чотири людини. Зокрема, троє дорослих та одна дитина", - написав Кравченко у фейсбуці у п'ятницю.

За його словами, постраждалим надають усю необхідну допомогу, насамперед медичну.

Голова обладміністрації також повідомив, що звернувся до правоохоронців дати належну правову оцінку події в найкоротші терміни. "Наполягаю на об'єктивному, неупередженому розслідуванні та справедливому покаранні. Ситуацію триматиму на особистому контролі", - додав Кравченко.

На сторінці поліції Київської області у фейсбуці повідомляють, що перевірка на приладі "Драгер" на вміст алкоголю у водія показала 2,31 проміле.

"Чоловіка затримано... Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 ( Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України", - ідеться в повідомленні поліції без зазначення імені та посади винуватця ДТП, але із зазначенням, що він є посадовою особою районної військової адміністрації.

У поліції підтвердили, що внаслідок аварії постраждали четверо людей, зокрема дитина. На місці події працюють слідчо-оперативна група та лікарі.

"Автопригода сталась сьогодні, 26 квітня, у місті Бровари, що на Київщині. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. Унаслідок чого четверо людей дістали травми різного ступеня тяжкості", - ідеться в повідомленні.

Раніше низка пабліків повідомила, що Майбоженко нібито збив чотирьох людей на пішохідному переході у п'ятницю ввечері, їх госпіталізовано у важкому стані. Про те, що серед них є неповнолітній, не повідомляли. Було також оприлюднено відео з місця події, на якому людина, схожа на Майбоженка, спілкується зі співробітниками поліції в оточенні свідків. Також повідомлялося, що той нібито на момент скоєння аварії перебував у нетверезому стані, тест на алкоголь показав перевищення допустимої норми більш ніж у десять разів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Понад 3 тис. осіб уже отримали консультацію в Центрах рекрутингу української армії, понад 1 тис. - у процесі оформлення - Міноборони

Обвинувачення обох сторін про застосування хімічної зброї в Україні недостатньо обґрунтовані - ОЗХЗ

Унаслідок авіаудару в Комишувасі поранена людина, пошкоджені будівлі, виникла пожежа - Запорізька ОВА

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрився інформаційний пункт рекрутингу до ЗСУ

У протоці Босфор сів на мілину суховантаж Alexis, що прямував з України до Єгипту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА