16:21 16.06.2022

АМКУ дозволив близьким власника "Vodafone Україна" Гасанова придбати корпус UNIT.City

2 хв читати
АМКУ дозволив близьким власника "Vodafone Україна" Гасанова придбати корпус UNIT.City

Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав дозвіл близьким власника групи компаній NEQSOL Holding Насіба Гасанова, який є бенефіціаром українського оператора мобільного зв'язку "Vodafone Україна", придбати корпус B06, що будується, інноваційного парку UNIT.City в Києві.

Відповідно до рішення від 14 червня на сайті АМКУ, відповідний дозвіл надано ТОВ "Хас Проперті Менеджмент" (Київ) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ "Юніт В06", що забезпечує перевищення 50% голосів у найвищому органі управління товариства.

За даними Opendatabot, власниками рівних часток "Хас Проперті Менеджмент" є Артем і Раміз Насіб огли Гасанови. Основним видом діяльності компанії зазначено "купівля та продаж власної нерухомості".

Власниками "Юніт В06" вважаються ТОВ "Юніт Холдінгс" та АТ "ЗНВКІФ "Еріда" (по 50%), кінцевими бенефіціарами - засновник холдингу UFuture Василь Хмельницький і президент асоціації "ПБГ "Ковальська" Олександр Пилипенко.

Корпус B06 запланований до введення в експлуатацію у 2022 році. Партнером UNIT.City у проекті будівництва є ПБГ "Ковальська". Загалом ПБГ має намір вкласти $70 млн у будівництво п'яти бізнес-центрів у UNIT.City – B01, B02, B03, B04, B06.

Згідно з інформацією на сайті проектного бюро AIMM, офісна площа дев'ятиповерхового B06 становитиме 8 тис. кв. м.

Раніше у квітні 2021 року АМКУ надав дозвіл компанії Cliff Capital Growth Fund Vcic Ltd (Кіпр), пов'язаної з ПБГ "Ковальська", придбати корпуси B04 і B06 інноваційного парку UNIT.City, що будуються в Києві.

Як повідомлялося, Артем і Раміз Гасанови у 2020 році отримали дозвіл АМКУ на придбання 100% ТОВ "Сітон Груп" (раніше – ТОВ "Сітронікс Телеком Солюшнс Україна"), що надає на українському ринку послуги з технологічних рішень, СКС, мережі та експертизу оптимізації ІТ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова УІНП про народні меморіали на майдані Незалежності та біля стіни Свято-Михайлівського монастиря: Потрібно запропонувати якісну альтернативу

Голова УІНП сподівається, що київська влада або якийсь меценат усе-таки створять Музей монументальної пропаганди

Голова УІНП вважає за необхідне обмежити запровадження нових пам'ятних дат до закінчення російсько-української війни

Найближчі дні в Україні будуть теплими, в деяких областях пройдуть невеликі дощі

Для Національного пантеону українських героїв знайшли нове знакове місце в центрі Києва - голова УІНП

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА