11:42 25.01.2021

Мінкультури просить посольство Великої Британії роз'яснити, чому російська редакція BBC внесла Севастополь і Сімферополь до списку російських міст

1 хв читати
Мінкультури просить посольство Великої Британії роз'яснити, чому російська редакція BBC внесла Севастополь і Сімферополь до списку російських міст

Міністерство культури та інформаційної політики звернулося до посольства Великої Британії в Україні, щоб отримати роз'яснення від штаб-квартири BBC у Лондоні, чому російське бюро компанії внесло Севастополь і Сімферополь до списку російських міст.

"Злочини проти України та власного народу стали звичною практикою для внутрішньої політики Росії. За підсумками мирних протестів, що спалахнули в усій країні, заарештовано 3521 людину. Жахливий антирекорд. Міжнародні санкції проти російської влади мають бути встановлені найближчим часом. Але для цього потрібні рішучі дії не лише від керівництва держав, а ще й дотримання інформаційної безпеки, зокрема міжнародними інформаційними агенціями", - написав Ткаченко в Telegram-каналі.

Міністр вважає, що коли російське бюро BBC у своєму посту зараховує Севастополь і Сімферополь до російських міст, хоча і згадує про анексію, - це вже подвійні стандарти.

"ВВС багато років вважається міжнародним взірцем достовірності інформації у матеріалах, тому МКІП звернеться до посольства Великої Британії в Україні, щоб отримати роз’яснення від штаб-квартири ВВС у Лондоні, чому їхня російська філія внесла Севастополь та Сімферополь до списку російських міст, де вдбувалися акції протесту проти затримання Навального", - зазначив Ткаченко, прикріпивши до повідомлення на підтвердження інфографіку BBC.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ за минулий день здійснили 34 обстріли 11 громад Сумської області, одна людина поранена

Агресор завдав удару безпілотниками по енергетичних об'єктах Конотопа та Шостки

У Києві відбувся прем'єрний показ 7 документальних фільмів "Anthem of life"

На Покровському напрямку від початку доби відбито 37 атак - Генштаб ЗСУ

На лінії фронту з початку доби зафіксовано 94 бойових зіткнення - Генштаб ЗСУ

Єврокомісія анонсувала в липні першу виплату з надприбутків від заморожених активів РФ

Окупанти втратили з опівночі на харківському та покровському напрямках 118 осіб і 28 одиниць техніки

Україна та Швеція розпочали переговори для укладення двосторонньої безпекової угоди

У Полтавській області сталася аварія на магістральному газопроводі, пять тисяч абонентів без газопостачання

США співпрацюватимуть з Європою та іншими партнерами щодо санкцій проти Китаю через його постачання Росії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА