14:28 06.01.2016

Apple скорочує замовлення на зборку iPhone

1 хв читати
Apple скорочує замовлення на зборку iPhone

Замовлення на нові моделі iPhone, що розміщуються американською Apple серед своїх постачальників, скорочуються в останні кілька місяців, пише газета The Wall Street Journal з посиланням на обізнані джерела.

Apple традиційно надає постачальникам дані про потенційну кількість замовлень на зборку за кілька місяців і з часом коригує їх залежно від попиту і наявності запасів пристроїв.

За даними джерел газети, тайваньська Foxconn Technology Group, що є важливим постачальником Apple, цього року почала звільняти службовців в очікуванні тривалого періоду святкування Нового року за Місячним календарем раніше, ніж зазвичай.

Foxconn отримала субсидії у розмірі понад $12 млн від влади китайського міста Чженчжоу, де розташовано її підприємство, для мінімізації скорочень працівників.

Згідно з даними газети Nikkei Asian Review, Apple може скоротити випуск останньої версії iPhone на 30% в першому кварталі 2016 року.

Китайські і європейські ритейлери засвідчують наявність високих запасів iPhone 6s і 6s Plus, що вийшли на ринок у вересні 2015 року, оскільки зміцнення долара США відносно валют emerging markets робить надто дорогими нові пристрої Apple у країнах, що розвиваються, пише газета.

Наприкінці минулого року багато експертів почали прогнозувати послаблення продажів iPhone в 2016 році, говорячи про високі запаси непроданих пристроїв, а також зменшення попиту, зокрема й на розвинених ринках.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА