15:34 08.10.2015

Повторне прибуття місії МВФ до Києва очікується в листопаді

1 хв читати
Повторне прибуття місії МВФ до Києва очікується в листопаді

Повторне прибуття місії Міжнародного валютного фонду (МВФ) для продовження дискусій у рамках другого перегляду програми розширеного фінансування EFF для України очікується в листопаді, повідомив заступник міністра фінансів Артем Шевалев.

"Фізично місія МВФ завершила свою роботу в Україні наприкінці минулого тижня. Але робота з другого перегляду програми триватиме. Вони, очевидно, повернуться на початку листопада", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна" в кулуарах Київського міжнародного економічного форуму в четвер.

Відповідаючи на запитання про те, які висновки очікуються за підсумками роботи місії МВФ, А.Шевалев сказав: "позитивні".

Як повідомлялося, місія МВФ у рамках другого перегляду програми розширеного фінансування EFF для України працювала в Києві з 22 вересня до 2 жовтня. Її діяльність була сфокусована на виконанні Україною програми і необхідних заходів для того, щоб досягти поставлених у ній завдань. Іншими питаннями до розгляду були: виконання держбюджету на 2015 рік, податкова політика і план витрат на 2016 рік, виконання владою структурних перетворень і боротьба з корупцією.

За підсумками роботи, місія вирішила продовжити дискусії з Україною у рамках другого перегляду програми. "Владі все ще необхідно деякий час для виконання всіх рекомендацій на 2016 рік, у найближчі тижні переговори продовжаться", - прокоментував підсумки роботи керівник місії МВФ в Україні Микола Георгієв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни Балтії вважають своєю спільною метою перемогу України у війні з РФ

Організацію Саміту миру вже опрацьовано - Зеленський

Зеленський про новий пакет військової підтримки США: Важливо, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

Єрмак: Успіхи боротьби на фронті та Глобального саміту миру дадуть результат для справедливого миру в Україні

Канада виділить понад $55 млн на зміцнення української ППО

Українська авіація завдала за добу ударів по 17 місцях скупчення окупантів

Окупанти за добу завдали шість ракетних і 67 авіаударів по Україні, обстріляли близько 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА