09:35 14.03.2015

Редактор "Центру журналістських розслідувань" Кокорина вийшла з будівлі кримського управління ФСБ після шестигодинного допиту

1 хв читати

Редактор "Центру журналістських розслідувань" Наталія Кокорина разом зі своїм адвокатом Джемілем Темишевим вийшла з будівлі кримського управління ФСБ, де її допитували більше шести годин.

За інформацією видання, Н.Кокорина повідомила на виході, що її допитували як свідка у кримінальній справі. Однак подробиць наразі не повідомляють.

Як повідомлялося, в п'ятницю в Криму співробітники ФСБ Росії проводили обшуки в квартирах журналістів інформаційного агентства "Центр журналістських розслідувань".

Так, у п'ятницю вранці в Сімферополі співробітники ФСБ проводили обшук у квартирі батьків редактора "Центру" Наталії Кокориної. Потім представники ФСБ вивели її з дому, посадили в машину і відвезли.

Крім того, в п'ятницю вранці співробітники ФСБ здійснили обшук у квартирі автора статей та колишнього редактора "Центру журналістських розслідувань" Г. Андрієвської. За словами батька журналістки, силовики пред'явили рішення Сімферопольського суду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА