16:32 06.02.2015

"МТС Україна" не планує припиняти свою роботу в зоні АТО

1 хв читати
"МТС Україна" не планує припиняти свою роботу в зоні АТО

ПрАТ "МТС Україна" не планує припиняти роботу в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на сході України, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі оператора.

"МТС Україна" не планує припиняти роботу на сході. Компанія продовжує працювати на Донбасі й на сьогоднішній день підтримує працездатність близько 80% всіх об'єктів зв'язку у Донецькій і Луганській областях", - повідомили в компанії.

Можливі перебої в роботі мережі можуть бути пов'язані з відсутністю електроенергії в деяких населених пунктах або пошкодженням устаткування.

Як повідомлялося, раніше інші учасники ринку телекомунікацій - оператори "Астеліт" і "Укртелеком" також повідомили, що не планують припиняти роботу на окупованих територіях. Водночас найбільший мобільний оператор "Київстар" 4 лютого відключив сегмент мережі мобільного зв'язку на частині територій Донецької та Луганської областей, непідконтрольних українській влади. Причиною позаштатної роботи обладнання в Донецьку оператор назвав незаконні дії озброєних людей, які зайшли в технічний центр офісу "Київстар" у Донецьку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський привітав угоди між громадами України та зарубіжних країн

О.Прокопенка призначено начальником Управління СБУ в Хмельницькій області

Зеленський провів нараду з керівництвом Сил оборони

Міжвідомча комісія з питань реалізації норм міжнародного права обговорила питання захисту прав людини під час воєнного стану

Президент Чехії підтвердив свою участь у Саміті миру

Зеленський звільнив С. Рудя з посади начальника УДО - указ

Шмигаль обговорив із Мецолою конфіскацію активів РФ та євроінтеграцію України

Ворог завдав 5 ракетних і 72 авіаудари, обстріляв понад 100 населених пунктів

У Києві великі промпідприємства знижують обсяги споживання електроенергії в пікові години, для побутових споживачів обмеження не застосовуються

Шмигаль і Шульце обговорили реалізацію спільних проєктів і підготовку до Конференції з питань відновлення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА