11:47 25.03.2014

Вартість українського військового майна, розташованого в Криму, становить $11,439 млрд - Тенюх

1 хв читати

В. о. міністра оборони України Ігор Тенюх повідомив, що вартість військового майна, розташованого в Криму, оцінюється в $11,439 млрд.

"Вартість майна, розташованого в Автономній Республіці Крим, оцінюється в $11,439 млрд. Обсяг боєприпасів в Автономній Республіці Крим оцінюється в 36 тис. тонн", - сказав І.Тенюх, виступаючи в українському парламенті у вівторок.

Він повідомив, що в понеділок відбулася розмова начальників Генштабів України та Росії, під час якої сторони домовилися про виведення військових частин України з Криму в повному складі з озброєнням на штатній основі.

"Сьогодні заплановано переговори першого заступника начальника Генштабу України із заступником міністра оборони РФ генералом армії Булгаковим щодо механізму й порядку виконання досягнутих домовленостей. З цією метою в Генштабі завершується розробка відповідного плану передислокації військових частин, який передбачає насамперед виведення особового складу, озброєнь, техніки, сил і засобів ППО, кораблів і матеріально-технічних засобів", - сказав в. о. міністра оборони.

Він додав, що такі заходи дадуть змогу зберегти ядро ВМС України, озброєння і військову техніку для подальшого підвищення обороноздатності держави.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА