12:57 24.04.2013

Нацрада з телерадiомовлення не має намiру втручатися в конфлiкт iз ТВi

2 хв читати

Нацiональна рада з питань телебачення i радiомовлення не має намiру втручатися в конфлiкт, що склався з телеканалом ТВi, якщо не буде вiдповiдних звернень самої компанiї.

Як повiдомили агентству "Iнтерфакс-Україна" в прес-службi регулятора в середу, публiчних звернень i заяв щодо ситуацiї з телеканалом наразi не надходило.

У прес-службi додали, що вирiшення ситуацiї не перебуває в компетенцiї питань, якi курирує Нацрада.

При цьому, зазначили в прес-службi, у встановлений законодавством термiн телеканал має повiдомити до Нацради про змiни щодо власникiв та керiвництва каналу.

Як повiдомлялося, 23 квiтня прес-служба ТВi повiдомила, що новим генеральним директором телеканалу ТВi став Артем Шевченко, який змiнив у керiвництвi каналу Наталiю Катеринчук. Новим iнвестором каналу став вiдомий американський бiзнесмен Олександр Альтман, який вважає своїм прiоритетним завданням збереження телеканалу як одного з об'єктивних джерел iнформацiї в Українi.

Того самого дня увечерi на сайтi держпiдприємства "Iнформацiйно-ресурсний центр" з'явилася iнформацiя, що А.Шевченка внесено до Єдиного державного реєстру юридичних осiб i фiзичних осiб-пiдприємцiв як керiвника ТОВ "ТРК "ТелеРадiоСвiт" (Київ), що здiйснює супутникове мовлення (телебачення) пiд логотипом "ТВi".

Тим часом, власник ТВi Костянтин Кагаловський заявляє про рейдерське захоплення телеканалу та стверджує, що не пiдписував нiяких паперiв щодо продажу телеканалу, документи пiдроблено.

"Канал я не продав i продавати не планував", - сказав К.Кагаловський на прес-конференцiї у вiвторок.

Вiн наголосив, що має намiр протягом доби розiбратися з ситуацiєю: "Законним чином ми це питання вирiшимо протягом 24 годин вiд того, як ми з вами тут зiбралися".

Вiдсторонена вiд керiвництва генеральний директор ТВi Н.Катеринчук звернулася до мiлiцiї iз заявою про рейдерське захоплення телеканалу. Крiм того, вона заявила, що у зв'язку з рейдерським захопленням телеканалу у вiвторок нiякi передачi в ефiрi ТВi не виходитимуть.

Водночас колектив каналу ТВi оголосив страйк до вирiшення конфлiкту мiж власниками телеканалу.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА