14:48 11.12.2012

У Києвi через негоду оголошено надзвичайну ситуацiю

2 хв читати
У Києвi через негоду оголошено надзвичайну ситуацiю

Через створення потенцiйної загрози об'єктам економiки та життєдiяльностi Києва внаслiдок впливу сильних снiгопадiв ситуацiя в столицi визначена як "Надзвичайна ситуацiя природного характеру", що робить можливим залучення сил, що непiдпорядковуються мiськiй владi.

Про це йдеться в звернення голови Київської держадмiнiстрацiї Олександра Попова до киян та гостей столицi у зв'язку з погiршенням погодних умов.

У зверненнi наголошується, що в цiлодобовому режимi органiзовано роботу комунальних служб iз боротьби зi стихiєю, мобiлiзовано пiдроздiли МНС, Мiнiстерства оборони, Мiнiстерства внутрiшнiх справ, будiвельнi органiзацiї, промисловi пiдприємства. Також направлено звернення i до Мiнiстерства освiти i науки, молодi та спорту України та навчальних закладiв Мiноборони та МВС, Служби безпеки про залучення студентської молодi до прибирання снiгу. У посиленому режимi працюють установи охорони здоров'я мiста.

Таким чином, за його словами, найближчої доби мiсто мобiлiзує всi людськi та технiчнi ресурси для боротьби iз наслiдками негоди.

О.Попов звернувся до керiвникiв пiдприємств, установ i органiзацiй незалежно вiд форми власностi та фiзичних осiб, якi здiйснюють господарську дiяльнiсть у столицi, з проханням органiзувати роботу з прибирання снiгу на балансових територiях.

Голова КМДА звернувся до автомобiлiстiв з проханням за можливостi утриматися вiд поїздок, без потреби не порушувати правил паркування, щоб мiнiмiзувати перешкоди дорожнiм службам пiд час iнтенсивного очищення вулично-дорожньої мережi вiд снiгу. Вiн наголосив, що в Києвi вводиться тимчасовий режим використання евакуаторiв. Також буде обмежено рух мiстом вантажного великогабаритного автотранспорту в денний час.

О.Попов закликав киян бути гранично уважними i обережними у складних погодних умовах, а також дотримуватися елементарних правил безпеки.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА